SKREVET: 31.12.2012 / KLOKKEN: 13:06


Long time no see, damer! Jeg vet ikke hva som har gjort det, men å logge inn på blogg.no og skrive noe som helst her har vært så lite fristende. Livet har gitt oss noen skikkelig sitroner det året her, og etter Samuel ble født ble det hele too much. MEN bortsett fra alt som går dårlig da, så går det veldig bra. Mille fyller 2 år om 19 dager, Samuel har akkurat blitt 3 måneder og jeg og Marius hadde vår andre bryllupsdag 23 desember.

 Mille har de siste månedene utvilket seg helt vanvittig mye. Skravla går i ett og hun gjør seg veldig godt forstått. Jeg tror nok at hun ligger godt innafor når det kommer til utviklingen sin, men hun sliten veldig med søvn. Hun er MYE våken om nettene og kan holde det gående i flere timer. Vi har vært hos helsesøster som har gitt sine tips og råd, vi har vært hos lege og fått beskjed om å kutte ned for så å slutte med astmamedisinene hennes, men ingenting har fungert i lengden. I går våknet Mille uthvilt for føste gang på typ 6 måneder, og vi fikk en hel dag med den gode, snille og glade Mille som vi aller er så glad i. Det var utrolig godt å få en sånn dag, for da vet vi at hun fortsatt  er så snill og grei som hun normalt sett er, men at det er noe "galt" og derfor er hun så trøtt, utilpass, sint og sur. Jeg tror (vet) at det er pga dårlig og lite søvn, men vi må jo finne en løsning på det, for sånn det er nå har ingen her i huset det bra.

 Samuel er søstra si lik, og er en kjempeglad og snill baby. Han er kjempestor og sterk, og han ruller fra rygg til mage og mage til rygg. Han trekker bena under magen og løfter opp rumpa, han løfter hodet og bryst med (til dels) strake armer, han har oppdaget tærene sine, han kan bruke begge hendene og holde en leke, og har muligens noe tenner på gang. Han sov i en periode natta gjennom, men nå  har jeg fått mindre melk så han er oppe 2-4 ganger per natt. Vi har gitt  han erstatning om kveldene, men det ser ut som om han ikke tåler helt vanlig NAN, så det blir å prøve seg litt frem.

 

Det var en liten (stor) update, så får vi se hva det blir til fremover. Jeg vil i hvert fall ønske dere et riktig godt nytt år :)

 


hits