SKREVET: 30.12.2011 / KLOKKEN: 12:13SKREVET: 12.12.2011 / KLOKKEN: 11:51


Jeg som skulle bli vi(n)dunderlig med Ina ble syk og lå med feber. Jeg vil ikke påstå at det er det samme. Hvis det er noe som kommer i veien neste helg også, da gir jeg opp. Da skal jeg aldri i mitt liv avtale noe igjen. Det her er seiøst fjerde helgen på rad at noe har kommet i veien. Sånn er det å bli voksen, barn. I aint no fun!

Men har baket pepperkaker da. Alle unntatt Adrian. Han har fått iphone og må texte med chicza all day long. Må forresten nevne at dette er nå to uker siden, jeg er bare treig, men det visste dere vel..

SKREVET: 07.12.2011 / KLOKKEN: 14:47


HALLO! Nå kjenner jeg at jeg er ekstremt lei og i et kleint humør. For å toppe vondtene jeg har hatt i halebeinet siden mars, så fikk jeg selvfølgelig kink eller noe i ryggen natt til lørdag. Just my luck, bad karma osv... Det er typisk i hvert fall. Det er til og med kommet snø!
Nå ligger jeg og mine smertestillende på sofaen og dør. Jeg vet at man ikke skal ligge når man har vondt i ryggen, men det er grenser på hvor mye du gidder å gå rundt og gjøre ingenting.SPESIELT når det er dritvondt.

Ina kommer hjem til helga, og vi hadde store planer om å bli vi(n)dunderlige på lørdag, men vi får se. Kanskje jeg bare må få det intravøst mens jeg ligger i sengen. Går sikkert bra det.

Jaja, tenkte jeg bare skulle si hei. Nå som jeg er sykemeldt og ikke har et liv, så kanskje jeg sier hei i morgen også. Dont get your hopes up.


hits