SKREVET: 27.12.2010 / KLOKKEN: 12:27


Siden sist så har mamma og lillebror vært på besøk fra Bergen. Det var kjempekoselig og jeg savnet dem med en gang de satte seg på bussen. Mamma hadde bursdag 18. desember, så da laget Marius en DEILIG middag til oss.

 

21. desember gikk jeg ned for å sjekke postkassen. Der var det diverse kjedelige brev og tidenes brev fra ligningskontoret!!!!!! Marius og jeg hadde fått vielsesattest!! Marius ringte tinghuset i elverum og ropte til damen i telefonen: "HEI, jeg vil gifte meg, jeg"

23. desember klokken 14:00 ble vi gift ♥
Med oss hadde vi forloverne våre, Pia og Magnus, søsteren til Marius og en håndfull gode venner.
Vielsen var kort, men veldig fin. Dommeren leste bla. et fint dikt til oss. Hele vielsen ble klønete og sjarmerende, men det kunne ikke vært bedre.
Da vi var tilbake i Trysil tok vi med oss Pia, Magnus og Marie opp i leiligheten vår. Der ble vi servert nydelig tre retters middag  og vin. Alle (bortsett fra meg) ble i en utrolig sjarmerende form, og talene og tårene drøsset på. Jeg har aldri hatt en bedre kveld, og ville ikke forandret på noe.
Jeg gleder meg til sommeren og til vi skal  ha en skikkelig fest med familie og venner.(Pia har alle de fine bildene, bare så det er sagt. Og hvis det ser ut som om jeg er gravid i niende måned, så er det fordi jeg er det......)

Julaften begynte med at jeg våket ved siden av mannen min (sykt!!!! ♥) som smilte så pent. Han spratt opp av sengen og ut av leiligheten, og borte ble han. Jeg tok meg god tid og så på askepott helt til Marius og Marie kom hjem med julegaver og stump. Jeg som ikke var ferdig med julegavene til Marius, måtte dra meg ut og shoppe, noe som sleit meg helt ut. Så når alle gavene skulle kjøres ut, sov jeg. MEN mens Marius var ute og jeg sov/dusja osv. så har en rusa polakk sneket seg inn i fellesarealet i bygget vårt og lå og sov ved siden av vognen til Mille. Stakkars Marius trodde jeg var voldtatt og drept siden leiligheten var ulåst, var helt fra seg av engstelse. Magnus og Marie kom til rescue med JERNRØR og jaget ut mannen som forøvrig nektet å gå noen steder. Det endte med at han tilbrakte julaften på glattcelle i hamar.. Litt trist er det jo...
Selve julekvelden feiret vi med familien til Marius. Jeg spiste ribbe og ikke pinnekjøtt for første gang, UTEN at verden gikk under(!), masse desserter og kaker. Hva jeg skal si om julegavene, vet jeg faktisk ikke. Jeg er fortsatt litt målløs over gavmildheten til enkelte mennesker. Alt jeg vet, er at svigers kan forvente seg en fantastisk julegave i 2011!

1. Juledag tilbrakte vi hos mormoren og morfaren til Marius sammen med foreldrene hans, søskene hans, tanten og onkelen og barna dems. Vi spiste en god julefrokost/lunsj og hadde quiz.

2. Juledag gjorde vi rommet til Mille helt ferdig. Alt som mangler nå er gardiner, og det skaffer jeg i dag. Jeg er sprekkeklar og veldig klar for å føde, og jeg tror Mille er ganske så klar selv. Nå kan januar bare komme, så vi kan få prinsessen vår hjem ♥

 

Jeg har aldri hatt en lignende jul. Tusen takk til mannen min, Marius, for at du er til ♥
Jeg elsker deg!
SKREVET: 17.12.2010 / KLOKKEN: 11:34


1. Jeg skal bli mamma om ca. 4 uker.

2. Mamma og Sebastian kommer i kveld.

3. Jeg bor i verdens fineste leilighet med verdens beste forlovede (bilder av leiligheten kommer).

4. Jeg skal SNART gifte meg.

5. Det er jul.

6. Har verdens beste Besta.

7. Jeg får snart kroppen min tilbake og for meg selv.

Fint liv!SKREVET: 15.12.2010 / KLOKKEN: 12:13


Jeg lever! Litt i hvert fall...

Jeg var på julebord med venninnegjengen på lørdag. Var veldig koselig å få se igjen alle sammen. Det er LENGE siden sist vi var samlet alle sammen.

De siste ukene har jeg vært så heldig å få litervis med vann i kroppen, noe som virkelig har begynt å bli synlig. Jeg var så glad når jeg skulle ta nytt bilde til bankkortet i dag, og jeg så ut som en oppblåst kineser i ansiktet. Og når jeg ser på bilder fra julebordet i helgen, så ser jeg at jeg var like fin da også. Dette er selvfølgelig akkurat det jeg håpet på og er veldig fornøyd :):):)

Nå skal jeg trykke i meg en banan, kjøpe gavetråd og pakke inn julegaver som skal sendes i morgen. Jeg trosser kynnerne i dag - flink!mmmmm, fint ♥

 
SKREVET: 08.12.2010 / KLOKKEN: 13:30


Nå har jeg akkurat grått meg ihjel av one tree hill. Tror ikke det er meningen at gravide skal se på det skvipet der.. Det får meg i hvert fall til å tenke på verdens beste da, og det er godt!


Så fin han er ♥

 

Nå har vi bodd i den nye leiligeten siden tirsdag. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har ikke sovet så godt på flere uker. I natt våket jeg bare to ganger, noe som er veldig lite til å være meg. Det er så deilig å våkne til en varm og lys leilighet, som vi EIER!! Det har ikke helt gått opp for meg, men det kommer seg. Marius er i så godt humør om dagen, og går rundt med skrutrekker og et stort smil om fjeset. Han har blitt ei skikkelig husmor. Det er sykt deilig for min del, for jeg er så sliten etter flyttingen at jeg såvidt orker å fikse rommet til Mille. Vi er heldigvis snart ferdig med å pakke ut, og vi skal heldigvis ikke på ikea før etter nyttår. peew
Bilder av "ferdig" leilighet kommer senere. Det er så fiiint her!!

Nå skal jeg dusje i den ekstremt deilige dusjen vår, rydde og legge sammen klærne i de 20 søppelsekkene som ligger på soverommet. Hjelp søkes....
SKREVET: 06.12.2010 / KLOKKEN: 11:37


Æsj, dette er en dårlig dag allerede. Jeg har nesten ikke sovet i natt (som de fleste netter), måtte tidlig opp fordi jeg skulle til legen, og nå tror jeg at jeg holder på å få omgangssyken, bare for å toppe det hele. Mat smaker bæsj i dag. Jeg tør ikke å spise klementiner i tilfelle det ikke er noe godt i dag, og jeg savner eksoslukt (hehehehee). Hard liv i dag!

På lørdag var jeg og Pia i elverum og kjøpte en kjole til jeg offisielt skal bli en Norum. Den store hvite tar jeg på meg i sommer når penga strekker til, nå blir det en enklere som er lilla, hoho. Ja, jeg skal bli en Norum i desember. Det er nok sjokk for de fleste og veldig vanskelig å forstå, men det får bare være!

I går vasket vi ned den nye leiligheten (ok da, det var egentlig mormoren til Marius, men jeg var veldig flink til å vaske vinduskarmene og kjøleskapet) og satte inn to midlertidige sofaer og en seng. Hvis vi ikke får flytte inn i dag, så begynner jeg å grine. Jeg orker ikke å våkne til minusgrader en gang til.

I dag klager jeg ekstra mye. Det er godt!
SKREVET: 03.12.2010 / KLOKKEN: 16:05


Planen for i dag var å pakke ned soverommet, resten av kjøkkenet og badet. Dagen i dag har gått i lesing av blogger og vampire diaries. Wops.....
Vi trodde vi skulle få flytte inn i leiligheten i dag, men siden enkelte ikke kan gjøre jobben sin, så må vi mest sannsynlig vente helt til mandag. Det er veldig lenge når hele huset er stappet av pappesker og søppelsekker. Det er ikke plass til å lage mat på kjøkkenet, det er utrivelig på stua, og jeg snubler ALLTID i bilsetet til Mille.

Dylan har nok en gang bevist sin intelligens i dag, når han stakk hodet inn i peisen. Tenk om han var like smart som han er fin... Det hadde vært den perfekte kamerat! Han skal også forhåpentligvis bli moldenser. Time will tell...

 

 

Vi er forresten ferdige med nesten alle julegavene for i år. Det er rekord for min del, som kjøpte inn alle 23 desember i fjord. Og jeg sier bare det her til min kjære søster, svoger og svigersøster (JA, deg Marie): Jeg hater dere, og vil ha julegavene deres for meg selv!!

SKREVET: 01.12.2010 / KLOKKEN: 16:53


TO innlegg på en dag. TO!!!!

Det her er mitt everyday outffit da:SKJEKK DEN MAGEN A!!! Jeg blir bare større og større. Kan ikke skjønne hvorfor.....

Jeg kan ikke se føttene mine engang.

Nå om dagen så går jeg bare i Marius sine stillongs og store overdeler.


Min (Marius sin) freshe stillongs er fra devol, den ene sokken er ullvang og den andre er en trysilsokk.
Nå kommer jeg i hvert fall på Dagens Outfit da?! plzplz

.....Vi fikk forresten lån, så nå er Marius og jeg millionærer på minussiden. Ka ching!!!!
SKREVET: 01.12.2010 / KLOKKEN: 13:27


JA, jeg fikk mail om at jeg var verdens beste blogger, og at jeg var så flink til å oppdatere bloggen min. Da ble jeg stoka!!

Neida, men siden sist så har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Jeg var på rena i noen dager, og det er ikke uten grunn at renas bloggere er dårlige til å oppdatere om dagen. Etter den tid har jeg egentlig bare vært i trysil uten å gjøre så veldig mye spennende. Livet er ganske kjipt om dagen egentlig. Ingenting går min vei....
åååh, jeg er så full av drit! Det har faktisk skjedd ganske mye siden sist - bare ikke når jeg var på Rena! Jeg og min fantastiske mann har mest sannsynlig kapret oss denne skjønnheten:


Ting er ikke 100% sikkert enda, men det er så sikkert at jeg tør å fortelle det til folk og jeg tør å glede meg!

Nå blirre jul!!!hits