SKREVET: 30.11.2011 / KLOKKEN: 22:13


Nå ligger jeg på sofaen og dør!!! Det er helt sant. Halebeinet mitt er så vondt at jeg nesten vil grine. Tenkte bare jeg skulle dele det med dere....

Er det noen som vet hvor lang tid en brist/ et brudd bruker på å leges igjen?


Sånn ser jeg ut nå! Bare uten skjegg da
..

 

Tror kanskje jeg bør gå til legen, hmm..
SKREVET: 27.11.2011 / KLOKKEN: 13:20


Prinsesser

- Kronprinsen giftet seg med Mette Marius, så nå er hun Norges nye Dronning.
Tone, 7 år

- Prinsesser har gult hår og vinger. Også har de solsikkeblå øyne.
Neela, 6 år

- Prinsesser forplanter seg på en annen måte enn vanlige mennesker. De får ikke vanlige gutter og jenter. De får soldater og divaer og jomfuer og keiserinner.
Gea, 8 år

- Jeg skal bli nekrolog og vise hvordan været blir på TV.
Joachim, 7 år


Prinser

- I gamledager gikk prinser i nikkers og hadde sverd i skjeden og sånn. Nå er det blitt gammeldags. Så nå bruker de vanlige slappe klær, som vanlige folk gjør. Også har de heller pistoler, for det er mer moderne.
Øyvind, 7 år

- Ari Behn har skrevet en bok som heter Trist som faren. Jeg tror kanskje det er faren til Märtha Louise han mener.
Mattias, 8 år

- I gamledager skjøt prinser på hverandre med pistol. Da het de riddere. Arme riddere tror jeg at de het, for de hadde så lange armer.
Øyvind, 7 år

- Barna til Kongen og Dronningen får alle dyrene de vil ha. De får hunder og fisk og marsvin. De har ikke bare døde lekedyr sånn som andre barn får. Meg for eksempel.
Selma, 7 år


Konger

- Jeg tror at Jesus er en god venn av Kongen.
Linus, 7 år

- Nei. Det er ikke riktig. Jesus bor i himmelen, mens Kongen bor i drammensveien.
Sondre, 7 år

- Det er veldig mange som vil avlive hele kongehuset.
Marie, 8 år

- Hvis du plutselig går deg en tur i byen også kommer en Konge mot deg. Da tror jeg at du begynner å ane at du ser feil i en eller annen retning.
Thea Marie, 7 år

- I Sverige heter Kongen Carn Gustav, den tredje i fjerde.
Miranda, 7 år

- Kongen er egentlig bare et luksusproblem.
Stig Erlend, 6 år

- Kongen i USA heter Bill Clinton. Han er Konge av hete Amerika og Texaco.
Nicholas, 6 år

- I Afrika er det en løve som en Konge. Han heter Løvenes Konge og er helt gul. Og litt brun ytterst på pelsen rundt ørene.
Mali, 8 år

Kongen av Afrika har rastafletter. Han trenger ikke krone, for han kan bare putte gele i håret, så står det rett opp.


Dronninger

- Dronninger er fruen til Kongen. Dronninger må være pene. Hvis de er stygge, kan de ikke bli Dronninger. Men da kan de kanskje bli lærere.
Mattias, 8 år

- Den første Kongen og Dronningen het Adam og Eva. Jesus laget dem av skinn og bein. Siden har uniformert seg blitt veldig mange.
Iver, 7 år

- Dronninger har kjoler av blader som står rett ut. Så fester de noen perlegreier i panna. Da er de nydelige. Jeg skrev forresten en liten bok en gang. Den het Damen med de store puppene.
Isabel, 7 år

- Dronningen var har veldig høyt hår. Hun ser seg selv i speilet og spør om hvem som er penest i lander her. Jeg tror ikke alltid speilet gidder å svare.
Benedicte, 7 årSKREVET: 24.11.2011 / KLOKKEN: 13:23


De siste dagene har Pillo begynt å gå selv med denne gå-vogna eller hva jeg skal kalle det.Men det er jo ikke alltid det går som hu vil.
SKREVET: 21.11.2011 / KLOKKEN: 14:37


Ina har tryglet meg på sine knær om at jeg skal på blogge, så her er jeg, jeg blogger. Ina sier at normale bloggere forteller om at de har vært på caféer og sånn, men det er jo så få caféer i Trysil, så det er jo ikke noe alternativ. Men vi kjøpte sushi på rema og spiste det med gaffel da.

mmmm


Ina var ikke helt fornøyd. Hun har bodd for lenge i Oslo, så hun har glemt at det er  helt normalt å tenke at sushi fra rema er eksotisk her i Trysil, og at vi spiser det med gaffel, er helt vanlig. Bare for å toppe det hele, så tissa Mille ut hele stellebordet og nesten på Ina når hun skulle få ny bleie. Så da måtte vi bade og detoxe Mille og stellebordet.
Alt i alt, så hadde vi en fin lørdag!
SKREVET: 18.11.2011 / KLOKKEN: 10:06SKREVET: 16.11.2011 / KLOKKEN: 13:04
KJIP dag. Ting tar for lang tid. Skole tar for lang tid. Fuck lazy tenåringsdager. STAY IN SCHOOL KIDS!!!
SKREVET: 15.11.2011 / KLOKKEN: 17:33


Først ble Marius syk, så ble jeg syk. I går var jeg på sykehuset og i dag er jeg sliten. Men søndag var en fin dag!

SKREVET: 08.11.2011 / KLOKKEN: 15:05SKREVET: 07.11.2011 / KLOKKEN: 22:00

SKREVET: 07.11.2011 / KLOKKEN: 10:53


Siden Marius, Ina og Anonym savner meg, så tenkte jeg at jeg skulle blogge litt. At så mange som 20 (!!!!) personer har vært innom daglig i mens jeg har ligget under jorden, er galskap. Dere vil jeg vite hvem er, mine helter!

Så, siden det er 3-4 uker siden sist, så er det klart at det har skjedd litt. Mille går nesten, hun står faktisk uten støtte om dagen. Hun har også blitt tidenes mammadalt og roper på meg hele dagen - uten å overdrive. Nå sier hun mamma, babba/dadda, hei og nei. Hun forstår også en del, men det beste er at hun har forstått betydningen av å kose. Når vi sier koose, så legger hun hodet på et teppe, bamse, pute el. og koser. Tidenes!

Jeg finner ikke overføringskabelen, men det går bra.

Daddy disco hits