SKREVET: 19.11.2010 / KLOKKEN: 14:46
Det er fiint vær i dag! Jeg og Marius var ute klokken 8 i dag, og da var det hele 18 minusgrader!!! Vinteren kommer i litt for stor fart, syns jeg.
Vi har vært i diverse møter i dag, og vi har spennende ting på gang. Vil ikke jinxe det, så sier ikke noe før vi vet ting helt sikkert. Kryss fingrene for oss!!

Nå skal jeg spise lunsj med Marius, OG I DAG ER DET HARRY POTTER, wohoo!!

 
SKREVET: 18.11.2010 / KLOKKEN: 13:09


I går var vi på svangerskapskurs. For en vits! hehehehohho, jeg ler ikke.... Jeg ble ikke noe klokere av foredraget til jordmora: "ja...hva...tenker...dere.....om.........?" makan til slowpoke har jeg aldri vært borti! Hun kunne heller ikke svare på halvparten av spørsmålene våre. Neste gang skal vi ha om fødsel. Syns jeg hører jordmora under en fødsel "ja....nå....bør....eeh....må....du.....eh....øø.....presse..........eeh...tror jeg?"
Nei, Pia, det er bare du som kan lære meg dette her, og det er bare du som kan ta imot mitt barn. Velkommen til Trysil!

MEN!!! I....morra....skal....jeg...PÅ HARRY POTTER!!!!! Hjertet hopper, Mille sparker og jeg gleder meg så jævelig!!! Hurraa
Etter jeg fikk bekkenløsning, så føler jeg at jeg lever livet til en amerikansk husmor. Jeg står opp, drikker te, ser på dr.phil, ser på i gode og onde dager, ser på oprah, dusjer, rydder litt, ser på mer tv, lager middag og er med gubben min. Har jeg noen gang sagt at jeg hater den typiske amerikanske husmoren? Nå må jeg få føde snart....

Stikker på bygda ass. Må bryte ut av mine amerikanske rutiner.

 
SKREVET: 16.11.2010 / KLOKKEN: 15:53


 

Hvis du har lyst til å gi meg denne kjolen fra topshop, så er det helt greit...

 


SKREVET: 12.11.2010 / KLOKKEN: 16:34


Jeg hater dager som i dag (og alle dagene hittil i uka). Jeg er så sliten at bare det å måtte lage middag kan få tårene til å renne fordi jeg syns så synd på meg selv.. Ikke har jeg gjort noe for å bli så sliten (annet enn å bli gravid så klart) og jeg gjør ikke annet enn å prøve å slappe av. I dag hadde jeg og Marius en avtale klokken 9, så da måtte jeg opp 8. Når vi satt i møte følte jeg bare hele verden falle sammen rundt meg. Jeg ble kvalm, svimmel, hodet verket og jeg ville bare nok en gang grine. Det er sikkert hormoner som sliter meg ut, men det gjør ikke saken enklere å håndtere. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å legge meg i sengen, og der ble jeg til...3? Og det overrasket meg ikke at det ikke hjalp. Jeg er fortsatt helt dau. Nå kaldsvetter jeg så det bare renner.
Jeg har også utviklet en slags trang til å lukte på eksos nå som jeg er gravid. Jeg lengter etter lukta. Åååh!

Gud hvor herlig det er å være gravid, dere :)SKREVET: 10.11.2010 / KLOKKEN: 11:17
HVA ER DU, DU SOM KOMMER I SKAPET MITT OM NATTEN?!???
SKREVET: 09.11.2010 / KLOKKEN: 11:38


I forrige uke var vi på ultralyd. En uplanlagt ultralyd riktignok, men fy så godt det var å se vesla igjen! Vi fikk vite at det her ikke blir noen monsterbaby sånn som pappaen hennes var, men mest sannsynlig ei nett jente på rundt 3000 g. Det beroliget meg i hvert fall!
Så flink som hun er, så hadde hu allerede lagt seg på plass, og jeg merker at hun snur seg mindre og mindre, så hun holder vel på å feste seg allerede. Det er litt tidlig enda, men heller det enn at hu skal slå kråke nå som hun har blitt så stor. Og hvis hun fester seg, så jeg slipper kanskje så kraftige bekkensmerter fremover? Dèt hadde ikke gjort meg noe! I går tok jeg og Marius sol, og jeg måtte rope på Marius for å få på meg klær. Jeg kom meg nesten ikke ut av solsenga engang. Det er noe av det verste jeg har kjent - virkelig.
Det ble desverre ingen nye bilder på ultralyden. Mille lå med nesa ned og når hun endelig snudde seg, så lå hun med begge hendene godt om ansiktet. MEN vi fikk garantert at det faktisk er ei jente, at hu er veldig frisk og rask og at hun blir ca like "stor" som mammaen sin. Jeg er fornøyd :)

Marius var på jobb i hele helgen, så jeg var hos pappa på Rena. Fikk sett min kjære Lana igjen, som jeg ikke har sett siden...august? LENGE! Håvard var også på Rena, med all sin energi. Håvard, du sliter ei gravid jente ut!!!

En ting har jeg lagt godt merke til i helgen, og det er at jeg må komme meg til Rena litt oftere. Venninnene mine er knall!! 
SKREVET: 02.11.2010 / KLOKKEN: 09:21


Jeg snakker veldig mye i søvne. Og senest natt til å går snakket jeg om "den feite datteren til han som eide hotellet jeg bodde på." Marius syns jo at det her er kjempegøy, så han snakker med meg når jeg sover. Men i natt våknet jeg av at sjefen sjøl snakka i søvne. Jeg klarte ikke helt å forstå hva han sa, men siden han alltid skal kødde med meg, så begynte jeg å mase. Etter litt masing, så gjentok han det han hadde sagt. Wait for iiiit....... "Skal vi knulle ell?"Sånn ellers så stinker jeg klementin, er trøtt i trynet og skal bake stump med mammaen og mormoren til Marius om 30 min. :)
SKREVET: 01.11.2010 / KLOKKEN: 16:38


Jeg hadde ikke tenkt å bruke et eneste sekund til på blogging resten av mitt liv, men her er jeg. Nå har det seg sånn at jeg og forloveden min, Marius venter barn i januar, og jeg er så uheldig og har nesten hele familien min langt, langt unna. Det verste er at mamma er en av de, og gjennom bloggen så kan hun (og de som måtte ønske) følge med på det vi gjør, og hvordan det går med oss. Herregud, nå høres jeg kjedelig ut!
I hvert fall, i dag er jeg 29 uker på vei. Så lille Mille har blitt stor. Og da mener jeg STOR! Marius er en stor mann og var en enda større baby, så jeg forventer meg ingen lita og nett jente. Heller det stikk motsatte, men heller det enn ei syk jente.

Vi var hos jordmor i dag, hvor jeg bla. skulle veie meg... Jeg har ikke ord... Jeg har aldri i mitt liv veid så mye, og har aldri trodd at jeg skulle veie så mye. Jeg har lagt på meg 13(!!!!!!) kilo. Eller 12,9, men hvem er opptatte av detaljer........... Så nå veier jeg 2 kg mindre enn svogeren min, og det er jo kjempefint... I?m the monster mama!

hits