SKREVET: 10.10.2011 / KLOKKEN: 15:59


I dag våknet jeg av at Jerus lå å buret sitt og ulet og skreik. 1-0 til blåmandag.
Da jeg reiste meg ut av senga oppdaget at det ikke var så lett. Jeg er jævla støl etter tidenes verste treningsøkt i går. Ikke tro at det er bedre å la kjæresten din (les: min, heh) bestemme over treninga di enn en PT. 2-0 til blåmandag.
Da Mille våknet hadde hun dreti ut hele seg. 3-0 til blåmandag.
Marius og jeg gikk Trysil rundt for å få av alarmene på jakkene våre, uten flaks. 4-0 til blåmandag.
Konsentrasjonen er nok en dag ikke på min side. 5-0 til blåmandag.

Anne Sofie er her om 3 timer. Ina kommer i dag, ikke i morgen. Jeg skal trene. Jerus har ikke tissa inne i dag (les: i leiligheten. Fellesarealet telles ikke). Jeg fikk min nye rettetang fra ghd i posten. Det er snø. Fjellet har endelig tittet frem igjen, etter ett døgn i tåke. Fjellet er hvitt! 8-5 til livet. Det ble en fin dag allikevel.

Bildedryss:

Mille reiser seg nå, helt uten problemer. Hun har faktisk klart å stå uten hender i sofen. CRED


Jeg har endelig gått lei Justin Bieber. Det så mørkt ut en stund, jeg innrømmer det. Jeg håper bare at det ikke er tilbake i morgen..... I've got that feelin'.
Fjellet et nesten borte igjen, forresten. Snø?
SKREVET: 07.10.2011 / KLOKKEN: 11:04


 

Det går bra. Jeg forbanner det jævla håret mitt som er akkurat for kort eller akkurat for langt. Funker ikke til noe som helst. Penger til extensions kan overføres til: 1202 52 79504. Jeg forbanner carbs og drømmehagen. Jeg forbanner de siste kiloene med babyfett og trenger motivasjon til å trene. Jeg trenger motivasjon til skolearbeid også. Motivasjon kan overføres til samme konto. Jeg er helt nedkjørt og utrolig sliten, så et lite spaopphold hadde heller ikke vært feil. Men bortsett fra det og at Jerus bæsja på gulvet i sted, så går det bra.

Jeg hadde bursdag på tirsdag da. Jeg ble hele 21 år. Shit, jeg har aldri vært 21 år før, og føler at det burde følge med ekstra ansvar og modenhet, men så ser jeg på vennene mine og skjønner at det ikke er tilfelle allikevel.
Jeg hadde en veldig fin dag da. Lunsj med mann og barn og middag med mannen alene. Det ble masse carbs. Marius følte seg i det tøffe hjørnet og kjøpte sigg på veien hjem. Han var ikke så tøff allikevel. Jeg har brukt opp alle bursdagspengene mine allerede. Hei, min nye ghd-rettetang, hade extensions.

Men, det går bra, Anne Sofie kommer jo på besøk!Tusen takk for gode ord, her og på facebook. Det hjelper!
SKREVET: 03.10.2011 / KLOKKEN: 14:05


Ting er ikke alltid like lett, så jeg tar en pause... fra dere, studier og livet generelt. See you later.SKREVET: 02.10.2011 / KLOKKEN: 13:56
hits