SKREVET: 29.09.2011 / KLOKKEN: 20:54

SKREVET: 28.09.2011 / KLOKKEN: 19:21


Akkurat nå sitter jeg i sofaen og hører på Mille surve. Hun har vært i barnehagen i dag, og akkurat nå skulle jeg ønske hun bare hadde blitt igjen der. Siden hun kom hjem har hun vært sur, sint og vrang. Hun nekter å spise, hun sutrer høyt og skal absolutt ikke sove selv om hun er drittrøtt. Etter en time med skriking, sovnet hun og våknet like gjerne etter 15 minutter. Og nå surver hun igjen da, og nekter å spise - selvfølgelig. SKYT MEG!!!

Et illustrerende bilde for hvordan jeg opplever Mille akkurat nå. Jeg burde ikke si det, men nå er hu en jævelunge. Yes, i said it!

Jeg er drittrøtt og sliten. Over og ut!

 

Ok, nå REISTE HU SEG SELV!!! Jeg er litt glad i henne allikevel, hihi.
SKREVET: 27.09.2011 / KLOKKEN: 21:03


Mille har vært syk i  hele helgen, så jeg er mildt sagt helt utslitt, men jeg er tilbake i morgen.
SKREVET: 21.09.2011 / KLOKKEN: 12:38


Dette er meg og min kamerat. Han heter Frank.Hvis du er for mye med Frank, blir du slik:Så pass på...
SKREVET: 21.09.2011 / KLOKKEN: 10:31


 

Selv om det ser ut som om Mille har rødt hår her, så han hun ikke det, altså - bare litt. Man har jo lov til å håpe!! 

Men uansett da, Mille er i barnehagen i dag og jeg kjeder meg. Min trofaste Lana er på skola, så jeg er forever alone på facebook også. Jeg nekter å gå ut fordi jeg egentlig skal lese eller gjøre noe annet nyttig. Jeg har faktisk satt på en vaskemaskin da, så ikke kall meg udugelig eller lat!!!! Jeg tenkte jeg skulle trene litt, men det ble bare med tanken. Jeg tenkte også å rydde kjøkkenet, men det ble også bare med tanken. Kanksje jeg er litt lat allikevel? Jeg blir en typisk (hate to admit it) tenåring når Mille ikke er i nærheten. Jeg glemmer å kle på meg, spise, rydde og andre nyttige ting, for jeg ser kun på serier, sitter på facebook og drikker frank's. Jeg har forresten blitt herda, nå liker jeg frank's. Shit!

Nei, nå skal jeg sette på Janis Joplin og danse helt til jeg tar til fornuft og kler på meg eller leser litt. Hejdå!

FORRESTEN!! Siden vi dropper å dra til oslo i helgen (jeg har kanskje ikke nevnt det?), så drar vi for å besøke min familie i Fræna fra i morgen til søndag/mandag. Dere kjenner jo meg, så det er godt mulig det blir stille her da. Har jeg ikke blitt flink til å si ifra? Hejdå!
SKREVET: 19.09.2011 / KLOKKEN: 21:38


Dette er meg da. Utrolig kjekk ungdom. Janis Joplin er kongen, dronninga, kall det hva du vil. Hun er en helt! Hej.
SKREVET: 19.09.2011 / KLOKKEN: 11:19


Hello people! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere at Mille har blitt en racer til å krabbe og at INGENTING her i huset står trygt. Krabbing er heller ikke godt nok, nå skal hun gå på alle fire, men det klarer hun jo ikke, så dere kan tenke dere hvor sinna hun blir :)


Jeg fant en blånisse i gangen på lørdag. Så hun krabbet faktisk fra stua til gangen MED smykket mitt på sekunder. STOLT!
Dette er hva vi må ha med å gjøre når Mille ikke klarer det hun vil. I'm so scared....:(

Uansett hvor søt og snill Mille er, så er hun også en, kremt, jævelunge noen ganger. I natt var hun det. I det siste så har hun begynt å våkne opp til flere ganger om nettene, men hun har alltid sovnet igjen. MEN i natt dere, da våknet hun 5!! Jeg har aldri opplevd at hun vil opp før 7, så jeg var ikke happy. Vi tenkte at hun kanskje bare var sulten, but no. I en og en halv time skreik hu, og jeg ville ikke annet enn å skrike selv, men jeg klarte ikke. JEG VAR SÅ TRØTT, herregud. Nå tenker sikkert alle at dette må jeg bare tåle og at det er normalt, MEN DET ER IKKE NORMALT FOR MEG! Caps lock er så NØDVENDIG i dag. Jeg syns synd på meg selv, hvis ingen la merke til det.

Sånn rund halv syv, sovnet hun igjen, klokken 7 ringte alarmen. Tror dere pops var glad? Nei, han sovnet igjen han. Så halv 9, når Mille egentlig skulle vært i barnehagen, bråvåknet jeg; "MARIUS, DU SOVER!" Stakkars mann..

Sånn til tross for en kjip morgen, så er vi fortsatt glade i hverandre.
SKREVET: 16.09.2011 / KLOKKEN: 20:10


Først og fremst vært i barnehagen, MEN hun har også:

...SPYTTET!! Dette er en av greiene hennes og hun gjør det hele tiden.
...hjulpet mamma med å pakke med klær og klesvasken:

...blitt stødig på knærne!! Nå kan hun stå på knærne for alvor, og lenge! Hurraaa

Noe jeg ikke fikk på film (som jeg irriterer meg så jævelig over, og skal ha med videokamera OVER ALT fra nå av) er latterkrampen Mille hadde når hun skulle sove i dag. Jeg hadde lagt henne, men sta som hu er, så skulle ikke hu sove, bare skrike. Etter en liten stund gikk jeg inn, og der står hun jo på knærene, og når jeg står på huk foran henne få hun tidenes latterkrampe. Jeg begynner selvfølgelig å le, for lignende latter har jeg aldri hørt før. Jo mer jeg ler, ler hu, og til slutt lo hun så hardt at hun datt bakover og slo seg i sprinklene i senga. Da lo hun ikke mer. Jeg lo da, og da ble hun sint og måtte grine ekstra mye.
SKREVET: 15.09.2011 / KLOKKEN: 21:23


Nå har jeg akkurat lagt inn alt av bilder og filmer fra mobilen min. Ganske gøy, altså. For meg i hvert fall, det er kanskje ikke like moro for dere, men jeg viser dere allikevel!wow, var nesten 3 år i bilder det der. Får håpe jeg ikke kjedet dere FOR mye. puss
SKREVET: 15.09.2011 / KLOKKEN: 12:11


Nå sitter jeg på "kontoret" og "leser". Heh...he.... Egentlig så legger jeg inn bilder, spiser skive med kjøttpudding og drikker frank's. Har dere smakt frank's noen gang? Det er ikke spesielt godt og det gir det belegg på tenna.

I dag har Marius fri, så det betyr at jeg har all tid i verden til å "....lese...." Så i dag har jeg lest i to hele timer. Og i løpet av den tiden har jeg rukket å leke med Mille, drukket frank's, skravla med Marius, snakke i telefonen, hørt på Marius snakke i telefonen, drukket mer frank's, danset med Mille og selvfølgelig lest to sider i boka og skrevet notater. To effektive timer, vil jeg påstå, så nå skal jeg si meg ferdig, ta på meg løpetights (ja, jeg bruker det for å føle meg sporty) og gå opp på helestasjonen for å veie Mille. Det tar forresten 5 minutter å gå (les: krabbe). Etter det skal vi levere Mille hos mommor, så vi kan ta oss av kontoret, så det kanskje kan kalles for kontor. I DONT WANT TO, enda det var min idé. Oh well, kanskje jeg skal vise dere. Huff.
Forresten, kommentarfeltet er for å brukes. kremt.

Mille har fått seg lap top. ENDELIG roper hun på bildet. Den lyser og lager lyder, til hennes begeistring.

SKREVET: 13.09.2011 / KLOKKEN: 10:08
Her sitter vi og ser på charmed, vår favoritt!! Mille hater Cole, for han er slem. For å dele sine følelser for han, så slapp hun akkurat en kjempeprupp!

Nå skal Mille få litt grøt før hun skal ha sin første dupp i dag. Jeg tror Mille dupper fire ganger iløpet av en dag. Skulle ønske hun heller kune ha én lang, menmen.

Mille liker ikke at jeg blogger i dag, så vi snakkes!
SKREVET: 12.09.2011 / KLOKKEN: 21:51


Jeg elsker at selv om det skjer mye trist i livet, så skjer det også mye bra.

Advarsel: Mye bilder!


Første dag i barnehagen!


Jeg ble mot min vilje dratt med på hytta. Nei, jeg hadde det ikke fint, bra eller moro.


MEN (!) Justin Bieber ble med da, det var litt kult..


Mille hadde det som plommen i egget
Sinna?
Veskehund!

Hvis noen har tips på hvordan vi kan unngå dette:


...så blir jeg og Mille glade!


Fin mann!


Mille hjalp mammaen sin med å skrive brev til Oldemor, noe mamma satt fryktelig pris på.
Mille har fått nøkler!! Litt mindre bakterier på disse enn mamma og pappa sine, eller?


Dette er en av greiene til Mille. Hun snufser hard (!) med nesa.


Siden Mille nå kan KRABBE!!!!!!!! så får jeg mye hjelp til diverse husarbeid.


Klar for barnehagen i morges, mooOm dere ikke fikk det med dere, så kan Mille altså KRABBE!!!!!!!! YES!
SKREVET: 10.09.2011 / KLOKKEN: 19:17


Vakkert.
SKREVET: 08.09.2011 / KLOKKEN: 16:59


NEEI, men lær å lære!!! Det er kjempegøy altså!! Jeg sitter klistret og klarer ikke å slutte å lese. eller?

Sannheten er at for øyeblikket sitter jeg sånn her:

og finner ikke inspirasjon. Legg merke til min alt for fete genser. Tror kanskje dette blir et engangstilfelle hvor jeg skal vise frem klærene mine, for denne ER SÅ KUL! Skal vise en annen gang, jeg!

Jeg forresten på kontoret/klesrom/boden, om dere lurte. Og her skal Jerus bo:Vi skal selvfølgelig ikke rydde og gjøre det litt koseligere der. Vi er tilhengere av tuff love og omsorgssvikt. Maten i boksen er forresten ikke til Jerus, men til Marius, bare så det er sagt. Scrabble kan han få spille da!

Nei, nå har jeg opptatert facebook, twitter og her på bloggen, så nå MÅ jeg lese videre. puss
SKREVET: 06.09.2011 / KLOKKEN: 14:56


Jeg er syk nå for tredje dagen på rad, og det er ikke akkurat veldig festive. På søndag hadde jeg Marius som hjalp til med Mille, i går var Mille i barnehagen en hel dag, som forresten gikk kjempebra, men i dag er jeg alene med Mille igjen. Det som er med barn, er at jeg tror de forstår når mammaen eller pappaen trenger litt kos og snille barn, for i dag har Mille vært et prakteksempel på barn som får julegaver av nissen. Vi har ligget på gulvet og lekt, hun har lekt alene, spiste opp maten sin uten å spytte ut noe, lagt seg uten protest, og nå har vi akkurat ligget på sofaen sammen og kosa. Hun ligger og slår benet opp i hodet og ler. Om du noen gang hadde tvil på om Mille var barnet til Marius, så burde den tvilen være borte nå. Jeg har lagt merke til at Mille også ser ut som en pokémon når hun smiler, just like me! ENDELIG, har hun arvet noe av meg. Trodde i et øyeblikk at Marius hadde vært utro, her!Jeg skal forresten slutte å spise risengrynsgrøt. Jeg har en hemmelig avhenginghet av det, men det går bare ikke. Jeg blir feit, og det går i hvert fall ikke. Jeg har også meldt meg opp på fag på nki, så når jeg blir frisk kan jeg ikke se på daytime TV. Skikkelig bummer, home and away og dr phil er jo ikke ren tortur i det hele tatt!
SKREVET: 02.09.2011 / KLOKKEN: 23:24


Hva er en god fredagskveld? For meg er det å ha sitte igjen med å vite at du har hatt en kjempefin dag med de tre personene du setter høyest i livet, ta et glass vin (eller to?) med kjæresten og høre på god musikk. Gjør meg tjenesten og hør på Anthony & The Johnsons. Ah, livet!

Her er jeg, i ekstase. Ikke for å være rosenrød, men fy faen så bra jeg har det!hits