SKREVET: 31.08.2011 / KLOKKEN: 11:36


Nei, jeg har ikke blitt en rosablogger som viser alle de nye klærene mine. MEN, jeg har blitt hundeeier. Ja, du leste riktig. Denne søte kladden skal flytte inn hos oss i begynnelsen av oktober:Den siste er ikke valpen vår da, men de er jo klin like, så det går for det samme!

Dette er en blanding mellom irsk setter og elghund, så dere kan jo tenke dere hva utfallet vil bli. KJEMPESØTT! Hallo, jeg håper han blir sjarmerende dum og klønete. Dette er en skikkelig gatemix. Han skal forresten hete Jerus!

Og jeg vet jeg sa jeg skulle legge ut bilder fra Mille i barnehagen, men jeg holder nesten aldri hva jeg lover. Og nå er Mille helt alene i barnehagen, så jeg og Marius ligger i fosterstillig på gulvet og prøver å finne en ny mening med livet. JERUS! Mille er erstattet av en liten firbent kar som vil tisse og bæsje på gulvet, ule om natta og sikle på de fine nye klærene jeg får i posten. Oh well, thats life i guess.

Ha en fin dag!
SKREVET: 29.08.2011 / KLOKKEN: 18:00


I dag var den store dagen, og mot all min forventning, så gikk det utrolig bra. Jeg har gruet meg skikkelig ganske lenge nå, men det er en kjempefin barnehage og Mille blir selvfølgelig tatt godt vare på.

Nå sitter vi i sofaen og ser på Drømmehagen før Mille skal bade og legge seg, og jeg skal TRENE!! Ja, du leste riktig.

Wops, kamera er tomt for strøm. Oh well, jeg viser dere bilder i kveld eller i morgen.

Jeg skal forresten få filmet Mille sin nye greie til dere. Hun har begynt å spytte. Dere kan tenke dere...

Sånn sover Mille om dagen, bare at hun helst skal ligge helt øverst på tvers. Søt.
SKREVET: 28.08.2011 / KLOKKEN: 21:21

Ser dere tennene? iii

Bildetekst trengs ikke.
SKREVET: 27.08.2011 / KLOKKEN: 18:25


Hører dere? MAMMA! Ser dere? Hun kan danse!

Mille har også begynt å krabbe. Eller, hun prøver å krabbe! Hun står oppreist på alle fire, men når hun løfter det ene benet for å komme seg fremover, mister hun balansen og velter.
De to nye tennene hennes har også kommet frem, så nå er det små dammer av sikkel over hele leiligheten. Mmm

På mandag har Mille sin første dag i barnehagen. Jeg gruer meg skikkelig mye og skulle ønske det ikke trengtes.
ååh, skulle ønske dere fikk se det jeg får se i løpet av en dag. Jeg har verdens mest sjarmerende datter!

 
SKREVET: 20.08.2011 / KLOKKEN: 13:42


Jeg har faktisk, tro det eller ei, en del lesere som jeg ikke kjenner og som ikke kjenner meg, og i den anledning skal jeg faktisk fortelle litt om meg selv og hvor jeg kommer fra. Jeg ber dere vennligst ta ting med en klype salt.

04.10.90 ble jeg født på Haukeland sykehus i Bergen. Jeg ble det fjerde familiemedlemmet og  ble ikke tatt godt i mot av min storesøster Desiree. Hun likte meg ikke, og likte meg vel ikke før jeg ble...15? Jeg skjønner henne godt, for jeg bare skreik og var vanskelig å ha med å gjøre.

I 1995 (tror jeg) flyttet vi til RENA. Ikke forstår jeg hvorfor, men jeg er veldig glad for det i dag. Innimellom... Jeg gikk i Trollhaugen barnehage, og det er denne barnehagen jeg skylder min uvilje for å være i regn, snø og ute generelt. Der gikk det nemlig an å grine seg til å få være inne. Og det var jo jeg en mester til.

Før jeg begynte på barneskolen var jeg blitt store søster til Adrian og Sebastian. På barneskolen var jeg ikke stort bedre. Jeg ble lei meg for ingenting. Er det noen som husker "Marielle pell potetskrell, hoppa over tusen fjell og landa på en karamell?" Vel, det gjør jeg.
Jeg ble heldigvis bedre jo eldre jeg ble, og når jeg kom i ungdomsskolealder ble jeg kul. Jeg trodde i hvert fall det selv. Jeg var ikke kul alene, jeg hadde godt selskap av Lana, Mette og Heidi. Vi var så kule at ingen andre egentlig ville være med oss, så dere kan jo tenke dere selv.
Videregående gidder jeg ikke å si noe om engang.
Innimellom alt det her, har jeg også hatt en håndfull idiotiske kjærester. Vi har vel forhåpentligvis alle vært der en gang, men kanskje ikke like mange ganger som meg? 1,2,3,4,5...neida, men nesten.

I '08 flyttet jeg tilbake til Bergen og gikk på videregående. Der var jeg kul sammen med en helt annen jentegjeng, Camilla-Emely, Anna, Malin Jeanette og Anne Sofie for å nevne noen.

Så flyttet jeg til rena igjen bare for å ha en fuktig sommer og flytte tilbake til Bergen, for så å flytte hjem igjen. Hengere dere med?
Det var da jeg var kul sammen med Karoline, og det trenger jeg i  hvert fall ikke å si noe om......Men midt i alt dette her, så møtte jeg Marius. Det var da jeg sluttet å være kul. Vi ble kjærester veldig fort og låste oss inne på rommet hans i flere måneder. Plutselig en dag måtte vi finne vår egen leilighet fordi vi skulle få barn! Ei lita jente som hadde termin 19.01.11. Skremte som vi var, så måtte vi vokse opp veldig fort.

9 måneder gikk utrolig sakte, vi rakk til og med å gifte oss! 18.01.11 klokken 09:50 ble Mille Amlie født. Jeg syns enda ikke at jeg er der jeg trodde jeg måtte være når jeg ble gravid. Jeg sitter ikke inne hver kveld og strikker eller løster kryssord. Jeg har det ikke strøkent hjemme, bare spør alle hybelkaninene vi har. Jeg bretter ikke sammen klesvasken med en gang. Jeg venter til det er så mye at jeg ikke gidder å gjøre det allikevel. Men til tross for alt dette, så er jeg en god mamma.Så alt i alt er jeg en glad jente som ikke alltid er så veldig glad på snart 21 år, jeg hører på King of Leon, Matisyahu, Lykke Li, Bon Iver osv.. Jeg kan være morsom og gøy, liker å gå ut med venner, men stort sett er jeg hjemme med min lille søte og den store sterke. Ekke no feil i det!
SKREVET: 16.08.2011 / KLOKKEN: 21:38


Hele søndagen gikk til vask av leiligheten og kos, bare vi tre. Vi var i barnehagen for å huske og dumpe. Sistnevnte var ingen suksess for min del. Au. 

På mandag fikk vi besøk av Lana heeele dagen. Fint for oss når pappaen jobber hele dagen og hele kvelden. Vi spise usunn lunsj/middag og masse snop, lekte og øvde på å krabbe. Mille setter seg nesten på knær og nesten jokker frem og tilbake. Utrolig sjarmerende!

Mille var helt i transe når vi satte på despicable me.


Jeg har lest at når barna er 7 måneder gamle, så kan vi gi dem brødterninger med/uten pålegg. So we did! Det var kjempestas å få spise selv, og Mille spiste ALT! Ja, men untak av alt som ble sittende fast i klærene, håret osv.


Naaam


Fortsatt godt....


Njæææ...


Too much!!


Om dere lurte, så ja, Mille brakk seg og brødet kom opp igjen. Etterpå så spiste hun den like gjerne allikevel. Barn dere, barn. De er nesten som hunder!
SKREVET: 13.08.2011 / KLOKKEN: 21:26


Dette har vært en fin dag. Mille våknet glad som ei sol og kranglet ikke med mammaen sin i det hele tatt når hun skulle spise grøt til frokost. Det har hun nemlig begynt med, grr. Det var verre med middagen. Da måtte hun BREKKE seg. Cred til meg som har laget den helt selv!!
På formiddagen tok vi med Mille sin mormor og onkel for å ENDELIG prøve å huske. Jeg kan trygt si at Mille elsket det! Hun hadde et helt herlig ansiktsutrykk når hun kom mot oss, men jeg klarte ikke å få det på kamera. Innmari kjipt! Norbert fikk også bli med, men jeg vet ikke hvor kult han hadde det. Sebastian tok han med på sklia. mohaha
Nå sover Mille og pappaen er ute med kompiser. Må innrømme at det er deilig å være alene i mer en 20 min av gangen. Mille har slutta med sine deilige 3-4 timers dupper. Jaja, for mye løst preik! Jeg er blitt en mamma, tross alt ;)

Bildedryss:Mille har begynt å reise seg ordentlig på knærene. Det ser litt skrantete ut på bildene, men. Da hun sov på dagen i dag, fant jeg henne sovene på knærene. Beina var tett mot overkroppen. Åååh, hjertet ♥ Jeg har det ikke fælt!
SKREVET: 12.08.2011 / KLOKKEN: 11:01


Mille har fått sansen for kavringer. Hun sluker dem og sier "nam nam". Halve kavringen blir sittende på klærene eller liggende på gulvet.

Hun har forstått at mamma og pappa sine ting er mye mer spennende enn hennes leker

Gulp i ansiktet? Hæ?

Vi har gjort et forsøk på å lage trykk av hånden og foten hennes. Dere kan jo tenke dere hvordan det gikk..

Tenne har enda ikke kommet helt frem, så hun tygger på ALT.Hun nekter å legge seg.

Og kravler fortsatt bare bakover.

Når dagen er over, så er mamma utslitt.
SKREVET: 09.08.2011 / KLOKKEN: 21:52


I dag har Mille vært et rent mareritt! Tenner er virkelig ikke noe å spøke med. Hun har surva og skreket fra morgen til kveld (ok, ettermiddag). Så nå er hodet mitt gjennomkjørt til tusen og skriker etter senga. Jeg HÅPER at den siste tanna går igjennom i løpet av natta! God natt!Vi sikler ikke, altså!
SKREVET: 09.08.2011 / KLOKKEN: 10:04


Sånn går det når vi bare kravler bakover..
SKREVET: 08.08.2011 / KLOKKEN: 17:35

I dag har Mille fått de to første hvite flekkene i munnen. Nå blir'a søøøøt!!
SKREVET: 07.08.2011 / KLOKKEN: 12:09


Jeg tenkte at for en gangs skyld, så skal jeg si ifra om at det vil bli lite blogging fremover. Marius har fått ny jobb som daglig leder i en klesbutikk her i Trysil. Butikken skal bytte lokale og fornyes, så det skal være en nyåpning innen kort tid, så vi har mye å gjøre. I dag tar vi oss litt fri, leiligheten ser ut som et bomba horehus, så når Marius drar i det nye lokalet for å ta mål etc., så skal jeg begynne å vaske med  selskap av Bon Iver, Lykke Li og Kings of Leon. Det gjør vaskinga levbar!

 


Thumbs up! Favorit tjej.

SKREVET: 04.08.2011 / KLOKKEN: 14:17


Mille fikk vaksine i går, så i dag har hun feber, stakkars. Hun hadde en utrolig kjip morgen hvor hun gråt hysterisk og var absolutt ikke i form. Alt som hjalp var å kose med pappaen sin. Hun har fått febernedsettende, så hun har allikevel vært i godt humør i dag. Akkurat nå ligger hun ved siden av meg på sofaen og sover. Å være alene når man er syk, synes Mille ikke noe om.

Hjertet ♥
SKREVET: 03.08.2011 / KLOKKEN: 19:57


Vi kan nå virkelig si at Mille har lært seg å sitte ordentlig. Det har vært ganske vinglete med knall og fall i noen uker nå, men nå klarer hun helt på egenhånd i flere minutter. FLINK!?


Multitasking kan vi også!!Hun har også forstått at det går an å gynge og at det er kjempegøy!

Nå skryter jeg fælt, men Mille har også lært seg å ÅLE!!!! Det har hun riktignok kunnet en stund, men siden jeg var så godt i gang med skrytingen. Hun åler forresten kun bakover. aah, those kids ♥
SKREVET: 02.08.2011 / KLOKKEN: 16:47


hits