SKREVET: 31.07.2012 / KLOKKEN: 13:12

SKREVET: 30.07.2012 / KLOKKEN: 12:13


Milles nye greie. Le så mye du kan, med mest mulig utpust!
SKREVET: 30.07.2012 / KLOKKEN: 09:16


De siste ukene (kanskje faktisk månedene) har jeg spist det samme til frokost, så og si hver eneste dag. Crüsli, som dere ser.

Som dere også ser, så plukker jeg ut rosinene. Jeg trodde jeg hadde blitt voksen nok til å spise rosinene, men akk nei. De smaker fortsatt fryktelig vondt, med unntak i go' morgen, da er det godt. Noe som dere kanskje også la merke til er den digre magen min som lurte seg med på bildet. Nå er den så stor at den fort kan lure seg med på bilder eller skumpe borti noen på gata. Jeg fikk faktisk spørsmål om det var to inni der i helgen......
Jeg har forresten allerede hatt dagens tredje sammentrekning i dag. Det skjer saker og ting altså!

Det ser jo ganske godt ut, gjør det ikke? Mille syns i hvert fall det. Så hver morgen forter jeg meg å spise opp før hun ser at jeg spiser det. For HVIS hun ser der, klatrer hun opp på meg og sier: "få?" og om hun får, så blir det et konstant mas om "mær". Det var det som skjedde i dag.

Så når det er tomt, så ser vi på hverandre og ler. Jeg ler fordi hun er så trollunge og sjarmerende, og hun ler fordi hun vet så godt selv at hun er en sjarmerende trollunge.
SKREVET: 26.07.2012 / KLOKKEN: 20:31


Hejhej! Vi er på ferie, vi. Drar hjem i morra, så er litt sent ute. Vi koser oss i hvert fall veldig mye her i Etne. Det er min mormor og onkel vi besøker, og sola fant vi også her - utrolig nok!
Mamma kommer jo fra gård, så her er det 10 kyr som går og beiter. "møøø" sier kua, "bææ" svarer Mille.

Jeg har også rukket å bli 33 uker siden sist, og har ikke fått mindre vann i kroppen for å si det sånn. Jeg gruer meg litt til å veie meg når jeg kommer hjem, hoh.. Jeg har masse kynnere om dagen, og endelig føler jeg at de "jobber for noe" og det er kjempedeilig. Har også mye nedpress og stikking down under. Nå skjer det ting altså!
I hvert fall, sånn ser jeg ut om dagen. Rund og go'!

Jaja, så det var meg. Hva med deg? Har du det fint? Jeg har ikke vært på dataen på ages, så jeg vet ikke om dere er med meg lengre!


Blogget fra min iPhone.
SKREVET: 19.07.2012 / KLOKKEN: 20:37


I dag er dagen, dere. Eller natta blir det vel. I natt skal Mille sove i stor jente-seng for aller første gang. Hun har begynt å klatre over sprinkelsenga, så vi bytter før hun slår seg ihjel.

 


1,5 år og 1 dag. Min store, lille jente ♥
SKREVET: 19.07.2012 / KLOKKEN: 10:28


...om det skulle være noen tvil.
SKREVET: 15.07.2012 / KLOKKEN: 23:07


Nå er det jo ganske lenge siden vi hadde sol her i Trysil, men jeg fikk noen fine bilder av Mille siste soldag. Da koste vi oss i teltet hennes og med badebalje på verandaen i varmen.
Jeg har den fineste, snilleste og beste jenta i verden. Hun kysser på alt og alle og smiler dagen lang. Jeg er forelska ♥
SKREVET: 13.07.2012 / KLOKKEN: 23:24


 
Termin: 15. September
På vei: 31+2
Igjen til termin: 9 uker
Kjønn: Gutt! ♥
Navn: Samuel ♥
Vektøkning
: 10(!) kg
Blodtrykk: 105/65
Symfysemål: 27 cm
Hb
: -
Ødem: 0-1(Dette er gamle mål, men tror selv at jeg må ha mye, mye mer nå.)
Annet
: -
Fosterlyd: 148
Alle mål er gjort 20 Juni.


Aktivitet innenfra:
Masse! Også hikker han helt sinnsykt mye.
Babyens leie: HB (hode bevegelig,)
Hodet ned: Ja
Hodet festet: -


Utålmodig: Jaaaa, men jeg vil ikke ha han ut enda. Selvfølgelig av åpenbare grunner som at han ikke er ferdig bakt, men ingenting er klart her hjemme enda.
Barnerom: Vi har bestemt oss for at ting blir som de er nå frem til han skal flytte inn til Mille. Da bytter vi rom med ungene og pusser opp det som er vårt rom nå.
Innkjøp til babyen: Vi har endelig bestilt bilstol. Vi bestilt BeSafe izi Sleep og jeg angrer allerede, menmen..  
Utstyr som mangler: Vogn (bestilles i neste uke tror jeg) vugge (dette MÅ vi jo ikke ha, men det hadde vært veldig greit) og pumpe er det viktigste.


Strekkmerker: Ingen nye så vidt jeg kan se, men de gamle er veldig synlige nå.
Råmelk?
Ja.
Hoven? Ganske!
Kynnere:
Daglig.
Plager: Bekkenløsningen blir bare verre og verre, logisk nok. Nå sitter det i begge hoftene, korsryggen, lysken på begge sider og skambenet. Ja, over alt egentlig. Jeg begynner med akupunktur nå. Jeg har også begynt å få vond rygg ellers, og magen er TUNG. Har også mye nedpress om dagen og halsbrann. Stort sett plager som kommer i slutten av et svangerskap.
Matkikk: Nei.
Om fødselen: Vet ikke helt..
Tungt? Ja!
Søvn: Sover dårlig. Har mye vondt og halsbrann.
Humør: Sliten, lei, frustrert og hormonell.
Sykehusbaggen: -


Neste kontroller:
Fysio: En gang neste uke.
Jordmor: 16 august

 

Bilder tatt nå, med strekkmerker og det hele. Man skal elske kroppen sin, sier de. Jaja, sier jeg.

SKREVET: 13.07.2012 / KLOKKEN: 02:06


I do!!
Kjære gode, snille, søte Gud. LA MEG SOVNE!! Her har jeg ligget i 4 timer nå, uten hell. Jeg er så kvalm pga halsbrann, og magen er så diger og tung, så jeg klarer ikke å ligge godt. Ikke la meg begynne å snakke om bekkenet engang.... Haff! Bra det bare er 9 uker igjen.

Noe jeg ikke har fortalt dere enda, er at Mille var hos legen før hun dro til Sälen. Hun har jo hatt denne grove slimhosten i månedsvis nå, så vi måtte jo få sjekket det ordentlig. Det viser seg at det mest sannsynlig er barneastma, dessverre. Vi har fått diverse medisiner som vi skal prøve ut for å se om de har noen virkning, og enn så lenge syns jeg at det har blitt mindre hosting, men selve hosten er like fæl. Om det er bra eller dårlig, veit jeg ikke, men vi får se. Jeg syns det virker som om medisinen gjør henne trøtt, men det står ikke skrevet opp som potensiell bivirkning. Noen som vet noe om det?

Nei, nå må jeg prøve å sove igjen. Dagen i morgen kommer til å bli helt jævelig. Wish me luck!!

Blogget fra min iPhone.
SKREVET: 12.07.2012 / KLOKKEN: 11:02


De siste dagene har Mille fått seg en ny favorittleke. Det er en ape som hun kaller Baby. Baby er med stort sett over alt, hun kler av og på han, koser og leker, men i går opplevde vi noe nytt. Mille satt ved spisebordet og spise rosiner, Baby var selvfølgelig med. Da Mille hadde kun tre rosiner igjen, ga hun dem alle til Baby. Baby har gapende munn, så hun puttet rosinene inn i munnen hans og ga han en suss. På truten, så klart! Da de var ferdige å spise tok hun Baby under armen og sa "dattaa" (natta) og ville legge seg, sammen med Baby.

Dette er Baby da. A girls best friend!


Blogget fra min iPhone.
SKREVET: 05.07.2012 / KLOKKEN: 21:14


Jeg føler meg SÅ DIGER om dagen. Det er helt vanvittig varmt å gå gravid nå, og jeg har fått masse vann i kroppen allerede, men jeg får fortsatt av meg gifteringen da, så jeg er vel ingen flodhest enda.
Millisen er med bestemoren sin til sälen i et par dager, men hun kommer hjem i morgen. Det er godt med barnefri altså, men huset blir jo helt tomt! Hun har også vært et vidunderbarn de siste dagene. Så innmari blid og kosete. Da vi fikk besøk av mamma her om dagen, ble hun så glad at hun kysset henne om og om igjen i hele ansiktet. Hvor herlig er ikke det? Åh, nå savner jeg henne.

Her har dere magebilder tatt i dag, 30+1. Nå er det kun 10 uker og én dag til termin. Det finnes faktisk et lys i tunnelen!

Se på hendene mine da. Fulle av vann!!!


Blogget fra min iphone.
SKREVET: 03.07.2012 / KLOKKEN: 07:31


På fredag ble Mille syk og det viste seg at det var vannkopper. Hun fikk feber og sår hals, men veldig lite prikker. Hun har jo sinnsykt mye myggstikk i ansiktet, så det ser heldigvis verre ut enn hva det er. Selvom man merker at hun ikke er frisk, så er formen ganske bra. Hun sover og surver mye mer, men det er vel det eneste. I dag har hun i hvert fall vært i kjempehumør og skravla hull i hodet på meg, HELE dagen. Det er så sjarmerende ♥ Hun sa forresten "pappa jobbe" i dag. Åååh, så stor hun er!

Siden sist da, siden jeg så og si ikke har gitt en lyd fra meg, så har jeg blitt hundre kilo tyngre og avhengig av instagram. Så om du vil følge med på meg, mine hundre kilo og Millisen utenfor bloggen, så kaller jeg meg SELVFØLGELIG mariellekatarina, as always! Er en smule flinkere til å oppdatere der. En stor smule!

Lørdag fikk Mille besøk av den nye kjæresten sin, Greger. "Bebiiii!!!"

 

KYSS MEG!!!!
SKREVET: 02.07.2012 / KLOKKEN: 10:36


Klokken 6 i morges hørte jeg Mille gråte i sengen sin (hun roper sjeldent på oss, men går rett på tåresprutende gråt). Jeg gikk inn for å hente henne, og vi gikk gjennom det samme ritualet vi går gjennom hver gang hun har våknet; i all begeistring peker hun på Nasse Nøff som henger på veggen og sier "oooiiii". Jeg tok henne med inn i vår seng og satte på istid (det kjøper oss nemlig alt fra 15-60 minutter). I håp om å få noen minutter på øyet la jeg meg ordentlig til rette med ansiktet bort fra Mille. Da lente hun seg over meg og ga meg den lengste og beste sussen jeg noen gang har fått! Plutselig var det ikke så ille å være tidlig våken allikevel :)

Blogget fra min iphone.hits