SKREVET: 29.07.2011 / KLOKKEN: 10:40


Mamma er fortsatt i Etne, så vi har besøk av min trøtte lillebror og hans stinkende hund. Mille er utrolig facinert av Norbert og blir alltid kjempeglad når han er i nærheten.


Se så mye nytt hår hun har fått! Hun har også blitt veldig flink til å sitte. Stolt!
SKREVET: 26.07.2011 / KLOKKEN: 15:07


Nå ligger jeg og min dritsure datter på gulvet og krangler om hvem det er mest synd på. Henne som ikke får 110 % oppmerksomhet nå som hun bare er sur og grinete, eller meg som er sliten og lei av mas. I bunn og grunn er det vel ikke synd på noen av oss.

Her er bilder bra turen:
SKREVET: 25.07.2011 / KLOKKEN: 20:49


Det har vært noen fæle dager som jeg helst ikke vil skrive noe om. Anders Breivik er en syk mann som ikke fortjener oppmerksomheten han har fått, og jeg ønsker ikke å gi han noe mer. Alt jeg vil si er at jeg er utrolig stolt over å komme fra et så flott land som har taklet en så grusom tragedie på en fantastisk bra måte. Jeg fikk ikke gått i fakkeltog i dag og det vil jeg alltid angre på. Tankene går til alle rammede.

 

Dette får meg til å sette ekstra godt pris på familie og venner. Jeg er utrolig heldig!SKREVET: 22.07.2011 / KLOKKEN: 11:30


Alt ble kjøpt i desember og er pent brukt. For mer info ta kontakt på marielle_4_4@hotmail.com eller facebooooooook!

 
SKREVET: 20.07.2011 / KLOKKEN: 22:28


I morgen drar vi tilbake til mormor. Marius har ferie til mandag, så da blir det en lang langhelg, hee he. Akkurat nå har jeg alt for mye energi og ingen forklaring på hvorfor, og ingenting å gjøre! Jeg har pakket alt jeg kan komme på, TIL OG MED LADERE!!! Så det blir full rulle og ingen kjipe bilder tatt med webkamera eller mobil. Nå tenkte jeg at jeg skulle danse og synge sammen med lykke li, vi snakkes.

 //weheartit.com


Ja, jeg har forresten fått lengre og hvitt hår siden i morges. Ganske mange tatoveringer også. Vet ikke om dere la merke til det...
SKREVET: 20.07.2011 / KLOKKEN: 09:01
Her sitter vi og hører på Bon Iver og Kings of Leon. Musikken gir meg sommerfugler i magen.
Legg merke til t-skjorta. Det er en steingammel jaa9 og onklp tee jeg fant hos lillebror. Plutselig føler jeg meg som en 16(?)-åring.

Mille sier hei (les; dada). Hun er trøtt og kosete, så nå skal vi høre back down south og kose. Stemning.
SKREVET: 18.07.2011 / KLOKKEN: 11:11Hun tisset forresten rett etter vi tok bildet


Mille er 6 måneder i dag ♥
SKREVET: 17.07.2011 / KLOKKEN: 12:27


Jeg er overbevist om at jeg har verdens gladeste baby. Dere kan ikke nekte for det;ååå, hjertet ♥
SKREVET: 16.07.2011 / KLOKKEN: 18:49


Forresten, har jeg fortalt dere at hun har begynt å babble? "gaga, dada, baba". Ganske sjarmerende.
SKREVET: 16.07.2011 / KLOKKEN: 09:28

SKREVET: 13.07.2011 / KLOKKEN: 16:03


Vi rakk å ta noen (he he he) bilder før vi gikk tom for strøm på kameraet da. Vi fikk filmet litt også, men det får vi ta en annen gang. I hvert fall, Marius er som en paparazzi, så på bilturen fikk vi sikkert tatt 100+ bilder. Har jeg nevnt at Marius kjørte hele vegen og at vi bare hadde fire stopp?

Her er noen i hvert fall:Pappa tar mange bilder og mamma legger ut mange bilder. Stakkars Mille, ikke noe privatliv å få..
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 20:38


Litt for mange bilder fra middagen i dag, men hun spiser jo med hele ansiktet, så da må jeg bare!Tenk; HUN BLE FAKTISK REN IGJEN!!!
SKREVET: 12.07.2011 / KLOKKEN: 14:53
Tenk, om knapt 6 dager er Mille 6 måneder. Tiden flyr!!
SKREVET: 08.07.2011 / KLOKKEN: 16:08Nå ligger jeg og Mille i sengen og lager pff-lyder. Det er lenge siden jeg har hatt det så koselig før. Den lille jenta ligger og ser på meg, tar meg på kinnet og smiler. Ute så hører jeg Marius spiller gitar. Idyll ♥
SKREVET: 08.07.2011 / KLOKKEN: 13:10
Siden jeg har glemt lader til kamera, så må jeg bruke mobilen............ hurra!
Nå ligger Mille på gulvet og skrikler. Jeg må finne ut hvordan man legger ut filmer, he he hee..
SKREVET: 06.07.2011 / KLOKKEN: 16:29


Nå er vi hos min mormor i Etne. Vi dro HALV SEKS i går tidlig. Det var faktisk helt greit. Jeg har jo ikke lappen, så jeg og Mille kunne jo sove hele veien. Nei altså, tanken var jo at hvis vi drar på den tiden av døgnet hvor Mille sover mest, så vil turen gå lettere, men Mille bestemte seg for at hun skulle være våken hele turen. Bilturen tok vel 8-9 timer og Mille sov i 1,5. Hun var stort sett i stormhumør, vi måtte bare passe på å stoppe en del, men jeg kan informere dere om at den siste halvtimen var veldig slitsom.....

Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder av de onde kuene som er  her. Hvis blikk kunne drepe, sier jeg bare!! Jeg har valgt meg ut en favoritt. En sta ku (tror jeg?) som ikke har mord i øynene. Ja, mormor og onkelen min bor forresten på gård... Men tilbake til bildene. Vi har GLEMT laderen til både videokameraet OG speilrefleksen. 10 poeng til oss! Aldri(!) gå ut ifra at kjæresten din har pakken laderen, for med stor sannsynlighet, så har han ikke det.

Nå ser jeg og lillebroren min på den første av Harry Potter-filmene. Vi har planer om å komme oss igjennom alle sammen dagene det regner. Jeg må le litt inni meg, for Sebastian lever seg veldig inn i filmen. Han former leppene sine: Wingardium Leviosa. Håper han ikke ser dette...

Siden jeg ikke har noen nye bilder å vise dere, så får dere et gammelt. Tror ikke jeg har postet det før, i hvert fall.
SKREVET: 02.07.2011 / KLOKKEN: 11:00


På torsdag var Marius og jeg i Oslo for å se Bob Dylan spille i spektrum. Jeg er ingen blodfan og syns at han er en veldig, veldig gammel mann. MEN, hvis jeg så meg litt rundt, bare litt, så var det helt helt sinnsyk stemning. Det satt et par ved siden av oss som virkelig hadde hippie-svingen inne. Det var også en kar der som (på avstand) var som snytt ut av nesa på John Lennon. Helt herlig! Hvis jeg ignorerte munnspillet og så meg rundt på folkene som var der (mannen foran meg lot meg se minimalt), så var det en ganske spennende opplevelse. Han skal ha cred da. Han er en GAMMEL mann og lever livet til en ungdom. Det er ikke rart han er litt krokete i ryggen og høres ut som en motorsag. Det overrasket meg litt hvor sjenert han var. Visste at han var det på forhånd, men han sa virkelig ikke et eneste ord gjennom hele konserten.

Aftenposten.no

Når vi dro fra Trysil på torsdag, var Mille litt skral. I går hadde hun ikke stemme. Stakkars lille Pillo mi. Hun ligger og piper og hveser. Det er også en helt ny lyd for  henne, så det er jo kjempespennende å høre på, derfor "snakker" hun hele tiden og sliter ut det lille av stemme hun har. Akkurat nå sover hun, på tvers i senga med føttene igjennom springlene. Jeg har ikke hjerte til å ta bilde av henne. Hun ser på fredfull ut. Aah ♥
Tenkte å vise dere Skråla, men får ikke lastet opp filmer. grr

Nå som Mille sover, skal jeg skru på musikk og rydde (les;danse).

Forresten, sånn så forrige fredag på rena ut:

Og sånn var lørdag:Vi snakkes!hits