SKREVET: 28.06.2012 / KLOKKEN: 11:35

SKREVET: 27.06.2012 / KLOKKEN: 21:23


I dag var vi på sommeravslutning i barnehagen til Mille. Vi hadde alle med litt mat og drikke som vi delte med resten av barnehagen. Jeg bakte noen horn fylt med ost og skinke som ikke var så aller verst. Mille var utrolig sliten og sur store deler av ettermiddagen. Tror det var litt for mye folk der for henne i dag, hun som egentlig pleier å stortrives i store folkemengder. Jeg var også veldig sliten i dag, så Mille og jeg var antagelig like godt selskap. Stakkars pappa'n! ♥

Mille har jo kun en uke igjen i Knerten, så vi fikk utdelt bilder på CD og en liten perm med litt bilder og tegninger Mille har laget dette året. Kjempestas! Tenkte å vise dere noen (les: mange) bilder vi fikk. Jeg har ikke bedt om tillatelse til å legge ut bilder av noen andre, så jeg har elegant klæsjet en hvit flekk over alle andre ansikt. Pytt, pytt!

 


Bildene ble desverre litt hulter til bulter.


Jeg må innrømme at det er ordentlig vemodig å bytte barnehage. Vi er så innmari fornøyde med Knerten, men det blir nok enklere for oss å få en barnehage som er nærmere. Det hadde vært flott om Knerten kunne flytte fra Nybergsund til Innbygda, så slapp vi å bytte barnehage. Aah, i en perfekt verden, dere!

SKREVET: 25.06.2012 / KLOKKEN: 15:00


Jeg har blitt såå hekta på The Real Housewives of Vancouver. JEG VET, det er helt på trynet, men jeg blir alltid hekta på skikkelig teite såpeserier, haha! De er filthy rich da, så er litt moro å se på pengebruken dems. Må innrømme at dette ikke er de første fruene jeg har fulgt med på....

Men dere, hva er ståa? Dere har blitt så utrolig stille. Har dere noen ønsker om forandringer her på bloggen? If so, let me know :)

Bilder fra i går. Mine fine ♥

SKREVET: 24.06.2012 / KLOKKEN: 17:25
 

I dag har vi en skikkelig kosedag. Vi har tatt oss god tid på morra'n, gikk oss en tur på butikken og lekte litt på veien dit. Marius lot Mille "oppdage" vanndammer i dag, som dere ser på det øverste bildet. Hun syns det var kjempegøy å trampe i dem, så hele veien hjem gikk hun fra vanndam til vanndam med en banan i hånda. Se den fine kjolen hun har på seg! Gråtass ♥
Da vi kom hjem stekte vi vafler på verandaen, for så å legge madrassen til Mille på gulvet i stua så hun kunne base. Du kan tro det var stas!! Så nå har hun lekt kjempegodt for seg selv på madrassen og basa rundt i hele 2 timer. Godjenta!
Nå stakk Mille og pappa'n på golfbana for å putte og få ut litt energi. Selv så fikk jeg vondt i hoftene av å gå på butikken i dag, så jeg ble hjemme. Etterpå blir det Madagascar. Jeg vet i hvert fall om ei som blir veldig glad da ;) She likes to move it, move it!
SKREVET: 23.06.2012 / KLOKKEN: 20:52I dag har vi vært i hjemmebygda mi, Rena. Der er det Renadager nå, noe som tilsvarer marten for de som ikke forstod det. I parken har det vært bondens dag i dag, og Mille var helt i hundre og løp etter dyrene i parken, da spesielt en liten kattunge som løp rundt der. Rart med det at dyret hun viser mest interesse for er en katt, hun som ser katter nesten hver dag. Det er veldig godt å se at til tross for at hun kun har kontakt med hunder og katter, så finnes hun ikke redd andre, større dyr. Det er ingen tvil om at vi skal på Snippen gård neste helg om det er godvær. Hun fikk også prøve å gi hestene gulrot, men hun tok like greit gulrota selv :)
Når vi kom hjem fra Rena, endte vi dagen med middag og kake hos mamma. Vi har hatt en kjempefin St.Hans i år.
Hvordan har dere feiret i dag? :)
SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 20:16
28+2 ♥

Sånn ser lillebror ut i dag, rød og fin. Er det bare meg, eller har magen min forandret seg? Føler den ser helt annerledes ut i dag enn tidligere. Er den blitt rundere kanskje? Ikke vet jeg. God helg, da!
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 14:01


Jeg var hos jordmor i dag, så da kommer jeg like gjerne med en oppdatering. Har jo fått nye mål osv. Jeg har ikke tatt magebilde, tenkte jeg skulle spare dere for mine elendige bilder, hahaha! Jeg skal få Marius til å ta bilde når han kommer hjem fra jobb.

 

Termin: 15. September
På vei: 28uker
Igjen til termin: 12 uker/86 dager
Kjønn: Gutt! ♥
Navn: Samuel (Elias) ♥
Vektøkning
: 6,5 kg
Blodtrykk: 105/65
Symfysemål: 27 cm
Ødem: 0-1(Allerede?!? I die)
Annet
: -
Fosterlyd: 148
Alle mål er gjort 20 Juni.

Aktivitet innenfra:
Masse! Nå som han har blitt så stor kan jeg faktisk ta tak i føttene hans også.
Babyens leie: HB (hode bevegelig,)
Hodet ned: Ja
Hodet festet: -

Utålmodig: Leeei
Barnerom: Det har vi ikke begynt med enda, men vi har bestemt oss for å bytte rom med ungene da vårt rom er litt større.
Innkjøp til babyen: Kun klær osv. Venter på skattepengene da, ikke saaant!
Utstyr som mangler: Bilstol, søskenvogn, voksipose, (vi har faktisk to stykker, men jeg vil gjerne ha en fra risa rosa, luksusproblem) vogge/kurv. Egentlig det meste når jeg tenker meg om. Vet noen forresten hvordan det fungerer å leie bilstol fra helsestasjonen? Hvordan standar det er på stolene osv.

Strekkmerker: Det er ikke godt å si. De jeg har fra da jeg gikk gravid med Mille har blitt tydeligere nå som jeg har blitt såpass stor, men jeg klarer ikke å se om jeg har fått flere.
Råmelk?
Ja, litt.
Hoven? Hender og føtter
Kynnere:
Daglig.
Plager:
Jeg har bekkenløsning, og går til fysioterapeut en gang i uka for det. Der får jeg massasje og varmebehandling samtidig som jeg ligger med beina i slynge. Bekkenet har blitt verre de siste ukene, og det er nå i begge hoftene og lysken på begge sider. Tidligere har det hovedsakelig satt i høyre side.
Matkikk: Nei, men har sukkersug.
Om fødselen: Jeg tenker utrolig lite på fødselen, men NÅR jeg tenker på det, så gleder jeg meg ikke akkurat..
Tungt? Ja, pga bekkenet.
Søvn: Helt greit. Det er vanskelig å finne en god sovestilling, og jeg tisser ikke mye om nettene altså?.
Humør: Sliten, lei, frustrert og hormonell.
Sykehusbaggen: -

Neste kontroller:
Fysio 9 Juli
HS 25 Juli

 
SKREVET: 18.06.2012 / KLOKKEN: 21:50


Jeg trodde at Mille var 18 måneder i dag, men det viste seg at hun "bare" er 17, haha. Heia mamma! Men i hvert fall da, at jeg trodde hun var 1,5 år i dag gjorde at jeg virkelig satte meg i det sentimentale hjørnet og begynte å mimre. Jeg har sett gjennom bilder fra tiden på sykehuset og de første ukene hjemme, og det er overraskende hvor mye jeg har glemt. Glemt og glemt, jeg husker det jo når jeg ser på bilder, men hvor mye jeg har lagt bakerst i hodet og ikke tenker på i hverdagen. Det er egentlig litt trist, men når jeg kommer på de enkelte tingene, så gir det meg SÅ mye glede. Det blir nesten helt nytt igjen, om du skjønner? Det er utrolig koselig i hvert fall. 

En ting er sikkert, og det er at jeg gleder meg VELDIG til Samuel kommer og jeg får oppleve barselstiden med han også. Det er faktisk en helt spesiell tid!
SKREVET: 16.06.2012 / KLOKKEN: 12:47


Nå sitter jeg i lenestolen med en kopp cappuccino (jeg måtte google skrivemåten fordi jeg er for trøtt til å tenke) og skjelver. I går var vi på Trysilfestivalen med jobben til Marius. Det var kjempekoselig, men tok skikkelig på bekkenet mitt, så jeg tok kvelden 21:30. Jeg dro fra en full Ina og Marius med ganske god samvittighet i grunn. Når Marius drikker har han en tendens til å skryte meg opp i skyene. Han forteller gud og hvermann hvor flott og snill jeg er mot han, at jeg aldri kjefter og at det er kun min fortjeneste at vi har det så bra. Han er veldig søt da, men blir litt blendet at rosa skyer etter klokken 9 (!) en fredagskveld ♥

Men ja, her sitter jeg som sagt og skjelver. Jeg fikk ikke sove i går pga bekkensmerter, og når jeg ENDELIG sovnet, kom Marius deisende ned i senga, blid som ei sol. Da var det gjort. Da fikk jeg ikke sove pga halsbrann. Jeg spøy og hele pakka, og det var...surt. Bokstavelig talt. Men jeg sovnet til slutt da, en gang etter halv 4. Det er derfor jeg skjelver i dag. TRØTT og sliten, er jeg. Tror jeg aldri har vært så glad for at Mille ikke er hjemme.  Nå må jeg på apoteket. aaah. Ble litt mye klaging. Unnskyld!

 


Verdens fineste ♥

SKREVET: 15.06.2012 / KLOKKEN: 10:39


 OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.

 

 

Som jeg sa, helt elendig. Fokus, hva er det? Jeg er heller ikke SÅ blek, bare så det er sagt!!

Termin: 15. September
På vei: 27 uker + 2 dager
Igjen til termin: 13 uker/92 dager
Kjønn: Gutt! ♥
Navn: Samuel (Elias) ♥
Vektøkning
: 6 kg ca.
Blodtrykk: 100/60 (målt 24 mai)
Symfysemål: 24, big mama (24 mai)
Hb
: -
Annet
: Urin negativ, 0 ødem
Fosterlyd: 140 (14 Juni)

Aktivitet innenfra:
Masse! Nå som han har blitt så stor kan jeg faktisk nesten ta tak i føttene hans også. Det tror jeg er noe av det beste jeg veit!
Babyens leie: Hode ned, ryggen ut mot høyre og føtter godt planta opp i høyre side.
Hodet ned: Ja
Hodet festet: -

Utålmodig: LEI!
Barnerom: Det har vi ikke begynt med enda, men vi har bestemt oss for å bytte rom med ungene da vårt rom er litt større.
Innkjøp til babyen: Kun klær osv. Venter på skattepengene da, ikke saaant!
Utstyr som mangler: Bilstol, søskenvogn, voksipose, (vi har faktisk to stykker, men jeg vil gjerne ha en fra risa rosa, luksusproblem) vogge/kurv. Egentlig det meste når jeg tenker meg om.

Strekkmerker: Det er ikke godt å si. De jeg har fra da jeg gikk gravid med Mille har blitt tydeligere nå som jeg har blitt såpass stor, men jeg klarer ikke å se om jeg har fått flere.
Råmelk?
Ja, litt.
Hoven? Litt i hender og føtter til tider.
Kynnere:
Daglig.
Plager: Jeg har bekkenløsning, og går til fysioterapeut en gang i uka for det. Der får jeg massasje og varmebehandling samtidig som jeg ligger med beina i slynge. Syns selv at det fungerer bra, men denne uken har jeg ikke vært til behandlig, så nå er det paaain.
Matkikk: Nei, heldigvis ikke, men merker at samme trangen til å lukte på bensin, eksos og vaskemidler som jeg hadde når jeg var gravid med Mille, er tilbake. Helt merkelig, haha.
Om fødselen: Jeg tenker utrolig lite på fødselen. Jeg tar det som det kommer. Ikke at jeg har noe annet valgt akkurat.
Tungt? Ja, pga bekkenet.
Søvn: Helt greit. Det er vanskelig å finne en god sovestilling, og jeg tisser ikke mye om nettene altså?.
Humør: Sliten, lei, frustrert og hormonell. Det går fort utover Mille, stakkar.
Sykehusbaggen
: -

Neste kontroller:
Fysio 18. Juni
HS 20 Juni

 

 
SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 14:10

Millisen måtte ta masse blodprøver hos legen i dag, men etter litt kake og kos, så er vi venner igjen ♥
SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 11:03


Mille er i en utrolig krevende fase nå. Hun skal ikke sove, ikke leke, ikke lese, ikke kose.. hun skal ikke være hyggelig sånn generelt. Men spise det vil hun da, jeg har faktisk aldri sett henne spise mer enn hva hun gjør nå om dagen. Hun har også blitt utrolig glad i å se på TV, så når jeg sier nei blir det spetakkel. I en periode som denne er det utrolig vanskelig å ikke ty til TV som barnevakt, tro meg. Men foreløpig går det enda greit. Hun sover dårlig om nettene også. Hun våkner opp til flere ganger iløpet av en natt og vil stå opp en gang mellom 5 og 6, noe hverken mamma'n eller pappa'n syns så mye om. Når jeg hentet henne opp av sengen klokken 6 i morges hadde hun tydeligvis vært våken en liten stund, for senga hennes var ikke der den sto når vi la henne (hun har begynt å hoppe hele sengen bortover gulvet), og i sengen var det masse klær fra stellebordet og hun hadde dratt ut nesten hele rullen med avfallsposer (de vi legger _avfallet_ til Mille i, før vi kaster det). For ikke å snakke om den lille overraskelsen hun hadde lagt i bleia. Etter dette skal jeg være ærlig og si at jeg brukte Sid, Manny og Diego som barnevakt i sengen. Det var deilig!

 

Ikke en kjempefornøyd Millis når Mikkes klubbhus var ferdig.

 


Men OI, det var visst en episode til!!

 

Jajaa. Nå hører jeg hun ligge og skravle i senga si. TENK om humøret er dritbra nå, det ville vært kremen på kaka!
Jeg og Mille skal til legen i dag da. Jeg skal bare på oppfølging pga jeg er sykemeldt, men Mille håper jeg de kan undersøke skikkelig. Hun er jo så mye syk, og hun har en fæl hoste som kommer og går. Jeg tror faktisk at hun holder på å bli syk igjen, så det er jo kjempemessig nå som vi blir så og si alene i en uke. Hun sovna igjen, DEILIG! Ja, det er en sånn periode hvor du gleder deg til barnet sover eller du bare skal på do og får være i fred. Halleluja!!

Ukesoppdatering med elendige magebilder kommer. Jeg tror jeg bør lære Mille å ta bilder, for jeg klarer det ikke selv.
SKREVET: 12.06.2012 / KLOKKEN: 21:44


Steg 1: Sleik av pålegget (i dette tilfellet syltetøy). 

Steg 2: Spis innmaten av skiva.Steg 3: Be om mer syltetøy og bli sint når du får et nei.

 

Steg 4: Ta deg i håret med klissete fingre i ren protest.
 

Steg 5: Når du forstår av slaget et tapt, spis skorpene.

 

 

Steg 6: Drikk rikelig med vann. Gjerne så mye at du mister pusten.

 

 

...for så å miste glasset.

 

 

Steg 7: Sleik opp restene av syltetøy. OVER ALT!

 Hilsen Mille...
SKREVET: 12.06.2012 / KLOKKEN: 15:53


...har vi hatt fint besøk av Ina ♥Vi har besøkt pappa'n på kontoret, sett både "pss-pss" (katt) og voff-voff. Vi har dratt klærene til Millis ut av skapet hele fire (!) ganger, vi har lært oss å si "bæbu" når vi leker med sykebilen, og bygget masse med klosser.Nå kom pappa'n hjem. DEILIG! Jeg har nemlig hatt helt sinnsykt vondt i korsryggen, hoftene og lysken i hele dag, så nå skal jeg ta en varm, varm dusj.
SKREVET: 11.06.2012 / KLOKKEN: 15:21


Vi har vært så heldige å fått nye naboer. I 3-tiden hver natt kommer det en flokk på 20-30 måker og setter seg på huset på andre siden av veien. Jeg er jo opprinnelig vestlending og har bodd flere år som liten og stor i Bergen, jeg elsker kysten og sjøen, og måker. Jeg har alltid likt måker så lenge de holder seg på avstand (jeg er jo livredd fugler). Men disse måkene dere, de tror jeg er sendt fra helvete. De HYLER non stop på en skikkelig djelvelsk måte. Litt som villvettene fra Ronja Røverdatter:Det er jo klart at jeg ikke fikk til å gjøre så dere kommer rett til villvettene, men spol frem til 3:53


Og vet dere hva? Huset de sitter på er faktisk misjonshuset.
SKREVET: 10.06.2012 / KLOKKEN: 12:28


Nå får vi snart igjen på skatti, så det nærmer seg vognkjøp. Som jeg har sagt tidligere, så vil vi ha Bogaboo Donkey Duo, men hvilken farge?Hva syns du?
SKREVET: 08.06.2012 / KLOKKEN: 18:51


Halv 8 i morges dro vi til Hamar, for jeg skulle ENDELIG få orden på halebeinet mitt som har plaget meg siden jeg fødte Mille. Jeg gikk dit forberedt på en ganske ubehagelig opplevelse hvor de skulle knekke/bøye halebeinet mitt på plass, men det slapp jeg heldigvis. Hun dro og tøyde i leddbåndene på høyre side, som er så stramme at hele halebeinet peker mot høyre. Nå gjenstår det å se om det gjorde nytta, hvis ikke må jeg tilbake. Resten av dagen har gått til soving og sammentrekninger. Har flydd mellom sofaen og do pga det og magen er så sår og øm at jeg egentlig bare vil ligge i et varmt badekar, men det har vi jo ikke. Det ekke så kjekt, men det går heldigvis over.

Det ble en sen kveld på Mille i går, så hun har ikke vært spesielt samarbeidsvillig i dag. Nå ligger hun i senga og vræler fordi hun ikke skal sove, uansett hva. I dag er en sånn dag hvor jeg gleder meg til hun legger seg og forhåpentligvis tier stille. aah


Kjære, kjære Mille. Jeg er veldig glad i deg, men akkurat nå er jeg ganske lei av deg. ♥

 
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 11:36


Jeg hadde en komadag i går. Var så trøtt at jeg ikke orket noe, så naturlig nok hadde jeg heller ikke noe å dele med dere. I dag er det heldigvis bedre. I dag er jeg også 26 uker og det er KUN 100 dager igjen. Er det bare meg, eller høres det ut som en lang evighet? Må innrømme at jeg ikke ser lyset i tunnelen.Magebilder tatt nå. Jeg har aldri og vil ALDRI påstå at jeg kan dette med å ta bilde av seg selv. Verken i eller uten for et speil. Bare så det ikke blir noen misforståelser.

 

Noe jeg har merket de siste dagene er hvor vanvittig sulten jeg er til tider. I går spiste vi vafler (som er min nye craving), to timer senere spiste vi middag hos besteforeldrene til Marius og da ble jeg så mett (forøvering av nesten ikke noe mat) at jeg måtte legge meg ned og liggende i nesten EN TIME. Og nå skal dere høre dere. Da jeg kom hjem spiste jeg ENDA mer. Enda jeg kjente at jeg nesten spøy etter hver bit, men når jeg la fra meg maten så tenkte jeg "ååh, jeg er jo egentlig litt sulten da..........." Håper dette er noe som følger med komadager hvor ingenting er på plass...


Jeg fikk en fin overraskelse når jeg skulle legge inn bilder i dag:

Jeg vet ikke hva som gjorde meg mest glad. Bildet av Mille eller at Marius faktisk har tatt en strikk i håret hennes ♥

SKREVET: 04.06.2012 / KLOKKEN: 12:32


Du vet når du får barn og tror selv at du ikke har noen verdens ting? Jeg har hele tiden gått og tenkt at "vi har da noe klær til guttungen". Så feil kan man ta. Vi har så vanvittig mye. Ikke nok med at Samuel har arvet et drøss med klær av Greger, men Mille arvet jo også et drøss med gutteklær før vi visste at Mille skulle bli Mille. Så har vi jo alle de kjønnsnøytrale klærene Mille brukte, som det også er et drøss av. Så vi har tre drøss med klær. Akkurat nå holder jeg på å vaske og legge Samuel sine klær på plass. Nå har de ligget på gulvet på rommet til Mille i en lang evighet, så for å få noe orden der inne, må det til. HER-RE-GUD så mye det er. Mille var jo ei stor jente (3770g og 52 cm), så jeg er forberedt på en større baby denne gangen på rundt 4000g, derfor tenkte vi at vi skulle ha fremme det lille vi har i 50, og stort sett 56 og 62 siden det er en gutt og de vokser jo i superfart. Det går ikke ass! Jeg har ikke kommet halvveis i bunken med klær, og nå er det ikke plass til stort mer. Vi må kjøpe nye og mer romslige skap, det er i hvert fall sikkert. Så mine nære og kjære, ikke kjøp klær i 50, 56 eller 62 ;)

 Noe rosa og lilla ull må han bare gå med. Jeg syns det blir for dumt å ikke bruke det når det er så gode ullplagg. I Trysil er det ikke akkurat tidlig høst og 15 grader i september/november, så tar ikke lange tida før han må gå med ull. Gleder meg spesielt til å se han i den sjokkrosa devoldbodyen ;) Mohahahah, slem mamma!

Nå skal jeg prøve å gjøre meg ferdig med klærene og rydde videre på rommet, så til fysio 13:30, så skal jeg LESE. Jadda! I dag skal jeg lese om kommunikasjon og språk, noe som ikke er det verste i verden. See you.
SKREVET: 03.06.2012 / KLOKKEN: 20:11
I dag har vi sett på The Muppet Show
SKREVET: 03.06.2012 / KLOKKEN: 15:40
Mellom regnskurene i dag tok vi oss en tur i en barnehage som ligger rett i nærheten. Trysil har nemlig ingen lekeplasser enda, men det kommer. Det var utrolig deilig og frisk luft ute. Det luktet sånn det gjør hos min mormor i Etne. Aaah ♥

I går var jeg hos legen pga bihulebetennelse, ryggen og magesmertene. Jeg ble påvist en crp på 92 og sukker i urinen. Jeg ble henvist til Elverum pga de mente at crpen kom av noe annet enn bihulebetennelsen siden jeg ikke har hatt feber, og etter mye om og men kom frem til at det mest sannsynlig var UVI. Jeg testet både positivt og negativt på urinprøven, men fikk antibiotika allikevel. Så nå dere, nå blir jeg frisk!! I morgen skal jeg til fysio og lese. Hele dagen. Utrolig nok ser jeg frem til det!
SKREVET: 01.06.2012 / KLOKKEN: 19:37


 

Fra 25 uker og 0 dager til 25 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 800 g
CRL: 22 cm
Full lengde: 30 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 23 uker gammelt. Allerede nå begynner det å bli liten boltreplass for fosteret i livmoren. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes!

Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velproporsjonert liten minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

  

Termin: 15. September
På vei: 25 uker + 2 dager
Igjen til termin: 15 uker eller 104 dager om du vil
Kjønn: Gutt! ♥
Navn: Den lille mageboeren vår skal hete Samuel :) Vi vil jo også ha et mellomnavn, men vi er ikke 100 % sikre på hva dette skal bli enda, men akkurat nå holder jeg en finger på Samuel Elias.

Vektøkning: 4,5 kg ca.
Blodtrykk: 100/60 (målt 24 mai)
Symfysemål: 24, big mama (24 mai)
Hb
: -
Annet
: Urin negativ, 0 ødem
Fosterlyd: 150 (24 mai)

Aktivitet innenfra:
Jeg kjenner MYE liv om dagen. Kjenner tydelig forskjell på spark og bevegelse. Man kan også se når han stikker føttene eller rumpa ut, magen blir helt skeiv. Ganske så herlig, hvis du ser bort ifra at han stort sett sparker meg i blæra ;)
Babyens leie: Overalt
Hodet ned: -
Hodet festet: -

Utålmodig: Ja, faktisk. Lei er kanskje et bedre ord å bruke.
Barnerom: Det har vi ikke begynt med enda, men vi har bestemt oss for å bytte rom med ungene da vårt rom er litt større.
Innkjøp til babyen: Vi har kun kjøpt klær og et sengesett som er alt for stort. Det er det selvfølgelig Mariusmønster på!
Utstyr som mangler: Bilstol, søskenvogn, voksipose, (vi har faktisk to stykker, men jeg vil gjerne ha en ny, luksusproblem) vogge/kurv. Egentlig det meste når jeg tenker meg om.


Strekkmerker:
Ingen nye enda, men de kommer vel sånn som jeg vokser.
Råmelk?
Ja, merket det faktisk her en natt.
Hoven? Litt i hender og føtter til tider.
Kynnere:
Jada, de har ikke dratt noe sted. Syns selv det virker som de kommer litt sjeldnere, men at de er blitt kraftigere.
Plager:
Jeg har jo bekkenløsning, og går til fysioterapeut en gang i uka for det. Der får jeg massasje og varmebehandling samtidig som jeg ligger med beina i slynge. Syns selv at det fungerer bra og blir verken verre eller bedre akkurat nå.
De siste dagene har jeg også slitt en del med magesmerter og smerter i korsryggen. Det er vondt konstant, så tenkte jeg skulle få sjekket om jeg kanskje har UVI.

 

Matkikk: Nei, heldigvis ikke, men merker at samme trangen til å lukte på bensin, eksos og vaskemidler som jeg hadde når jeg var gravid med Mille, er tilbake. Helt merkelig, haha.
Om fødselen: Jeg tenker utrolig lite på fødselen. Jeg tar det som det kommer. Ikke at jeg har noe annet valgt akkurat.
Tungt? Ja, pga bekkenet.
Søvn: Hva er det??
Humør: Sliten, lei, frustrert og hormonell. Blir lett sint og sur, spesielt på Mille, stakkar. Jeg klarer heldigvis å styre meg. Nå har jeg hatt bihulebetennelse i snart en uke også, og det gjør jo ikke humøret eller formen noe bedre.
Sykehusbaggen: -

Neste kontroller:
Fysio 4. Juni
HS 20. Juni

 


hits