SKREVET: 24.06.2011 / KLOKKEN: 15:34


Jeg drar på rena, hejdååå!
SKREVET: 23.06.2011 / KLOKKEN: 13:02


Helloooo! Vi lever enda, hvis noen lurte. Når du bor i Trysil, så må jeg innrømme at det er vanskelig å finne inspirasjon til å blogge noe som helst, selvom verdens fineste jente har lært seg så mye nytt.

Mille har blitt hele 5 måneder, noe som er utrolig skremmende og spennende på en gang. Det er gøy å la henne kjenne nye smaker som feks. middagsglass. Hun brekker seg riktignok av all middagen hun har fått smake, men det jo veldig moro allikevel. Grøt derimot, det er snadder! Jeg skal passe på å ta bilde av middagsfjeset hennes neste gang  vi skal prøve oss, det er priceless!! 
Det er også veldig gøy at hun har begynt å prøve seg på krabbing. Hun løfter seg opp med armer og knær og skriker høyt fordi hun ikke får til. Hun nekter å ligge på ryggen om dagen, selv i søvne. Jeg blir så utrolig nervøs av at hun snur seg i sengen, selvom det er unødvendig - jeg vet!

Mille veier forresten 7160g og er 67 cm lang! Stor jente!Hun har også mistet nesten alt babyhåret med unntak av en liten flekk ved det ene øret, så håret hennes ligner veldig på Gollum sitt. Det må jeg også ta bilde av. Herregud, jeg har vært elendig til å ta bilder i det siste. Men i hvert fall, det ligner denne sveisen:

Det er helt sant!

Men ikke fortvil!! Mille er ikke skallet, hun har fått tjukt, blondt hår som står til alle kanter. I morgen dere, da skal jeg vise dere!!hits