SKREVET: 20.05.2011 / KLOKKEN: 15:40


Nå har jeg liksom barnefri. Det er nå jeg skal løpe rundt, danse, ta en lang dusj, ha hjemmespa og gjøre ting jeg ikke får gjørt når Pillo er hjemme. Hva gjør jeg? Jeg sitter i sofaen, ser på one tree hill og blogger. Jeg har vanskelig for å være noe annet enn mamma om dagen. Det må jeg bli flinkere til!

Siden sist (føler jeg gjentar meg selv), så har Mille blitt 4 måneder og har nådd nye milepæler. Jeg syns det er så gøy at hun ikke ligger der som en potetsekk lengre. Hun har et tydelig temperament, hun har virkelig fått sansen for grøt og bananer, og hun henger seg opp i bestemte lyder og gir seg ikke før det blir helt perfekt! Det er så mye nytt, men noe av det jeg syns er mest stas er det at hun har begynt å leke med tærene sine. Hun har også begynt å smile og le til speilbildet sitt. Jeg kan gå fra henne på matten hennes på gulvet, og komme tilbake til en baby som har rullet seg langt bort ifra hvor jeg la henne. Hvor herlig er det ikke dette?Når jeg tenker meg om, så er barnefri litt oppskrytt :)
SKREVET: 04.05.2011 / KLOKKEN: 14:01


Milde måne, Mille har vært snill med mammaen sin i dag (Legg merke til ordspillet, haha!)! Mille vil stort sett opp senest 7 for tiden, og da har jeg en snill kjæreste som alltid står opp med henne så jeg skal få sove. Men i dag begynte Marius tidlig på jobb, men så snill som Mille er, så sov hun helt til 09:30 (!). Klokken halv 9 ville hun ha mat, så jeg la henne ved puppen i sengen min, og der sovnet vi begge to. De dagene jeg våkner opp med Mille ved siden av meg, må være de beste. Hun bare ligger der, smilende ved siden av meg. Gud, så herlig!

Leiligheten vår ser ut som et katastrofeområde om dagen. Vi prøver å gjøre rommet til Mille så koselig som mulig, men det er helt utrolig vanskelig. Tror hovedproblemet er at sengen hennes står på vårt rom nå som hun vil ha mat om natten, for da blir det hele litt enklere for meg. Men jeg klarer bare ikke å se for meg hvordan jeg vil ha det inne der når sengen mangler. Nå vil jo ikke hun bruke rommet sitt på veldig lenge uansett, så det er jo ikke på langt nær noen krise, men jeg vil at det skal komme i orden. For et problem, dere!
Jeg er også så sliten om dagen, så jeg har ikke ork til å gjøre noe som helst. Jeg har vært i ganske dårlig form i noen uker nå. Jeg vet ikke hva det er enda, men jernmangel har jeg i hvert fall, men når Mille får vondt i magen av tablettene, så kan jeg jo ikke ta dem. Legen mente at jeg var for syk til at det var kun jernmangelen som var årsaken. Jeg venter svar på noen blodprøver denne uken, så da blir vel alt bedre.

Nå skal Mille og jeg få oss litt frisk luft. Det trengs!

Herregud, hun har blitt så stor! På i overkanten av 3 måneder har hun blitt 11 cm lengre, og lagt på seg over 2200g. Tenk om vi vokste like fort!!hits