SKREVET: 30.04.2011 / KLOKKEN: 17:01


Siden sist så har det skjedd litt! Mille har lært seg å rulle, hun ler nesten hver dag, hun har fått en vaksine og skal få en ny på tirsdag, og hun har fått en etterlengtet ny vogn!! Ny og ny, den er jo brukt, men den er så god som ny. Det er en kombivogn, og kun sportsdelen er brukt på ett barn. Den er faktisk veldig fin også, i motsetning til den andre som så ut som skammen sjæl! Jeg skulle likt å vite hvilket merke den er, men det står ingenting på vognen og vi spurte ikke hun som solgte den til oss. Samme kan det være, den fungere allikevel.På tirsdag er Mille hele 15 uker gammel. Det merkes god ettersom hun ler så mye og beveger seg så godt. Fikk veldig god feed back hos helsesøster på tirsdag. "Hu beveger seg som en baby på 4-5 måneder." Hu sier sikkert det til alle, men det gjør en sliten mor veldig glad. Nå går det ikke an å legge henne ned og håpe at hu skal være fornøyd alene i mer enn 15 minutter. Hun vil leke, sitte og rulle hele tiden, og selvfølgelig skal mamma og pappa være der. Mille er en oppmerksomhetssyk jente som ikke nøyer seg med babygym og vippestol. Det eneste jeg faktisk kan gjøre for å få tid til å gjøre litt andre ting, er å sette henne foran TV. Vet det er mange som mener at det er feil og at TV ikke skal brukes som "barnevakt", men akkurat det bryr jeg meg ikke så mye. Det kan ikke skade å la henne sitte i vippstolen foran TV i noen minutter så jeg kan få gjøre noe av alt som skal gjøres iløpet av en dag. Dette fikk jeg forresten "kjeft" av helsesøster for. Så lenge Mille er fornøyd, så lar jeg henne se litt på TV!

I natt så skal Mille være hos besteforeldrene sine, så vi skal få være litt kjærester og kanskje sove en hel natt. Det ville vært deilig, men jeg syns det er helt forferdelig for å være ærlig. Jeg holdt på å begynne å grine når Marius dro med henne. Det er så rart hvor mye vanskeligere det blir å være fra henne jo eldre hun blir. Men nå skal jeg gi meg. Se her heller, dere:

Mille sov i vogna, så noe bedre bilde ble det ikke :)

SKREVET: 18.04.2011 / KLOKKEN: 12:24


Marius har hatt en slags påskeferie, så det er en av grunnene til at jeg ikke har blogget. Den andre er fordi jeg rett og slett ikke gidder.

Siden sist, så har vi vært hos Marie i trondheim. Vi koste oss i sola, spiste god mat, hilste på min familie og hørte på Mille gråte. Jeg mener, hyle! Hele onsdagskvelden og tirsdags formiddag hylte MIlle non stop. Absolutt ingenting hjalp, men det ga seg til slutt, og hu har vært sitt sjarmerende jeg siden.


Nå skal jeg en tur opp til mamma, så MÅ jeg trene. Det er bare 6 uker til vi skal til Tyrkia, og jeg har vært alt for slapp i det siste. Jeg skylder på migrene og jernmangel!
SKREVET: 04.04.2011 / KLOKKEN: 20:57


Mille har fått på pysj, men er hun trøtt? Neei! Så nå sitter vi og koser :)

Er litt freshe i dag da, eller?

Jeg skulle forresten lage kake i sted, haha! Det må seriøst ha vært en dårlig oppskrift. Skal vise dere senere.
SKREVET: 01.04.2011 / KLOKKEN: 12:31


Nå sitter jeg på gulvet på rommet til Mille. Mille sover imens jeg har lagt klærene hennes på plass i de nye skapene og kommoden hennes. En av fordelene med å ha en mor som flytter, er at hun ikke får plass til alt hun eier, så nå har Mille faktisk nesten plass til alle tingene sine. Vi har også fått nye  hauger med klær og leker av tanta mi, så vi har egentlig alt vi trenger til Mille er 2 år. Det er veldig deilig, for nå vi ikke kjøpe noe, vi kan bare kjøpe det vi vil ha ;)
Vi har blitt nødt til å kjøpe to 100 liters kasser for å få plass til alt som ikke passer, og jeg tror enda at vi ikke har plass. Men klager ikke!!

I går hadde jeg og Marius får første treningsøkt, haha! Dere skulle ha sett oss. Jeg har nå forstått hvor dårlig form jeg faktisk er i! Etterpå må jeg gå en lang tur, for jeg er helt vanvittig støl i mage og lår. Men denne gangen må jeg bare fortsette å trene. Vi skal til Tyrikia om under to måneder, og jeg har ikke tenkt til å dra dit seendes ut som en blanding mellom en zebra (pga strekkmerker) og en sjøku. Apropo strekkmerker; Hvis noen har tips for å blekne el., bare del dem med meg, for jeg har faktisk fått strekkmerker på leggen!!! Ja, dere leste riktig! Folk sier at man skal elske sine strekkmerker, men et sted går grensen altså!

Nå skal jeg fortsette helvete vi har begynt på her i huset, så kan dere få se på verdens fineste jente i stedet :)


Fem generasjonerhits