SKREVET: 09.03.2013 / KLOKKEN: 11:16


Nå sitter jeg og Marius med hver vår data, trøtte og ler av unga våre. De leker på gulvet og har det ganske så fint. Samuel ruller rundt, skravler og tygger på babygymmen sin, mens Mille styrer fælt med ei dokke og en liten hund på hjul. Innimellom får hun et lite raserianfall fordi hun "ikke klarer". Da skriker hun og spreller med beina. Det er faktisk ganske morsomt når det er typ tiende gangen på en halvtime.

 

 

 

Ellers så har vi det ganske bra. Torsdag var Samuel og jeg i Elverum med Ida og Ole Magnus. Samuel fikk et par capser og smekker, ikke noe voldsomme greier, for a mor er blakk! Og i går var vi på 5-månederskontroll med lille Sammi, og han veier nå 8276 og er 69,5 lang. Lang og slank, og veldig motorisk sterk, sa helsesøster :) Makes mommy proud!I dag skal jeg og noen jenter (sier jenter siden vi er så unge og flotte) spise ost og kjeks og drikke litt (les: mye) vin, for så å ta tur ut i fjellet. MILFS on the loose, mehehehhehe. Har jeg forresten fortalt at jeg kom inn på skole? Joda, NFHS here i come!!
SKREVET: 06.03.2013 / KLOKKEN: 09:36


 

Ungene mine ligner VELDIG på hverandre. Spesielt når de var(er) babyer. Klarer du å se hvem dette er? ;)
SKREVET: 05.03.2013 / KLOKKEN: 11:38


Endelig fant jeg overføringskabelen. Den lå selvfølgelig på et sted hvor jeg burde funnet den med en gang, men shit happens. Se så fine unger jeg har:

 

 SKREVET: 03.03.2013 / KLOKKEN: 19:30


Fyttirakker'n jeg er sliten! Torsdag dro Marius bort på jobb og kommer ikke hjem før i morgen ettermiddag. Ergo: I'M ALL ALONE! Jeg skal stoppe meg selv før jeg eksploderer i en blanding av sutring og klaging, og nøyer meg med å si at jeg er veldig, veldig sliten, men ikke så sliten som jeg så for meg at jeg skulle bli. Thank God for that!

Vi har egentlig hatt det ganske så hyggelig sammen denne helga. I går hadde vi besøk av Marie og Lars som serverte grønne vaffler. "MER GRØNN" skreik Mille, og tok seg en slurk av den turkise melka. Ska' det værra, så ska' det værra når a tante Majsers er på besøk! De hadde også med seg prumpepute til Mille, kjøpt i Sälen. Real Sweedish fart bag. Tenk deg tre umodne, jeg kaller oss ungdommer i 20-årene, en 2-åring og en prumpepute. Det blir ikke bedre enn det vettu!

Dagen i dag har vært den verste hittil. Mille har vært supersnill og grei, men noe plager Samuel. Han surkler og er veldig tett, men jeg tror det er mer enn det. Lurer på om han har fått separasjonsangst litt tidlig, for alt er bra så lenge han kan være med meg. Etter hva jeg husker med Mille, så må man bare være der og vente det ut..

 

 Jeg har fortsatt ikke funnet overføringskabelen til kamera. Jeg så under sofaen i dag, og......jeg angrer.

 hits