SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 12:39


I dag er jeg så dårlig at mamma rett og slett måtte ta seg av Mille. Det føles litt som om det skjer nesten hver dag jeg er alene. Det er utrolig slitsomt for meg at det er sånn, men kjempefint for både mormor og Mille at de får være så mye sammen.

Når jeg ligger så mye som jeg gjør, så får jeg muligheten til å surfe en del da, haaaaaaha. Og i dag har jeg nok en gang sett på vogner, prøvd å finne et alternativ til favoritten, men det finnes virkelig ikke. Vi må jo ha søskenvogn, men jeg trenger jo strengt talt ikke å ha det på dagtid når Mille begynner fullt i barnehage fra høsten av. Derfor har vi valgt oss ut Bugaboo Donkey Duo. Guds gave til en tobarnsmor!


Den selges kun på babyshop og de har lagt ut flere filmen av vognen her. Vi skal ha den i rød eller offwhite med svart base. Den er jo kjempefin, er den ikke? Jeg er helt forelska og skjønner ikke hvordan jeg har levd et normalt liv uten!

Har noen noe erfaringer med denne vognen? Om du har, spytt ut :)
SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 16:05


I dag kjente jeg de første bevegelsene fra den lille i magen. Det er rart, og noe man aldri kan være forberedt på. Jeg trodde jeg husket hvordan det føltes, men det var så annerledes. Det er deilig å få en bekreftelse på at det er noen det inne, som ei fjør i magen.

Så i dag, 14+2 kjente jeg første bevegelser. Hele 3 uker tidligere enn med Mille!SKREVET: 18.03.2012 / KLOKKEN: 12:30


Jeg har jo hele tiden sagt at jeg ikke skal klippe håret til Mille før det enten har blitt ordentlig langt eller før hun ber om det selv (mohaha). Men stakkars jenta har klødd seg så fælt i øynene de siste dagene siden håret nekter å legge seg til siden. Hun har uten tvil mitt hår! Så da tok jeg kjøkkensaksa og Marius holdt hodet hennes fast. Snipp-snipp, så kunne hun se igjen. Å få et ordentlig bilde av det var lettere sagt enn gjort, men det ble da noe.

Før:

Etter:


Store forskjellen ble det jo ikke, men Mille merker nok en forskjell.

Mille har feber, jeg er dårlig og Marius er nærmest i koma, så vi er en ganske sliten gjeng i dag. Mille har fått litt energi nå, etter å ha ligger som et slakt i hele dag, så nå lese vi bøker for harde livet. Hun har også sagt 'drikke' i dag. Djikke!!!
SKREVET: 15.03.2012 / KLOKKEN: 13:50


Nå er jeg så lei, og jeg føler jeg har prøvd ALT. Vet noen om noe som fungerer mot kvalme? Eller hva kan jeg spise for å unngå å bli kvalm? Har vanskelig for å holde på spesielt frokosten. Tørre kjeks, regelmessige måltider, vann, salt mat, ingefær og hvile er noe av det jeg har prøvd uten hell. Etter 8 (?) uker med kvalme og oppkast er jeg desperat!Mille har lært seg å si BILLE!! Hahaha, hun har en bok hvor det er bilde av biller vi kan telle, og da sier hun 'da, da, da, da (hun teller) BIJJE'. Hun har også noen ord som jeg mistenker er hennes ord for Mille, 'minne' og 'bide'. Begge ordene er noe hun pleier å si etter vi har snakket om henne og sagt navnet hennes flere ganger. Hun har også lært seg å hviske og diverse lyder. Hvis du hvisker til henne at nå må vi hviske og være stille, så hvisker hun tilbake. Noe hun også har begynt med i det siste, er å bære på bamsene sine stort sett over alt og kose på de. Hundene er favorittene og da går hun rundt og sier 'vov-vov'. Søtnos! Ble mye skryting nå, men det tåler dere! Tenkte å komme med et ordentlig Mille-innlegg til uka om formen lar meg. see u
SKREVET: 13.03.2012 / KLOKKEN: 09:25


Siden dere viser interesse for ukesoppdateringer osv, så kommer jeg med min første nå, just for fun! Jeg vet ikke hvor ofte det blir, kanskje en gang i måneden ca? Skjer jo ikke såå mye uke til uke. Here it goes:

-Termin: 20 September

- På vei: 13+3

- Igjen til termin: Sjukt lenge!

- Kjønn: Magefølelsen sier at det er en gutt!

Navn:  Vi har jo noen favoritter, men ingenting er bestemt. Er litt tidlig enda!

- Hodet ned: -

Hodet festet: -

- Aktivitet innenifra: Liitt tidlig

- Babyens søvnmønster: -

- Utålmodig: Ja, men det er fordi jeg er så mye dårlig.

- Vektøkning:  -3kg

- Vann i kroppen/Hevelser: -

- Søvn: Sover utrolig lett og våkner x antall ganger per natt

- Neste kontroll:  28 mars

- Barnerom: Deler med Mille

- Utstyr: Har alt av klær, vippestol, badebalje osv. Alt Mille bruker enda

- Mangler av utstyr: Mangler mye siden vi solgte unna en del etter Mille, også trenger vi ny vogn, søskenvogn.

- Strekkmerker: Ingen nye, men har mer enn nok fra sist

- Melk i brystene: -

- Om fødselen: Håper det blir en lettere og kortere fødsel enn sist.
- Plager: Mye kvalme, oppkast, svimmel, hodepine og søvnvansker. Føles som om jeg sitter i en båt..

- Oppegående: Nja.

- Sulten: Nei.

- Dilla på: Sushi, slush og shave ice.

- Kynnere: -

- Tungt:  -

 - Høygravid: Oh noo

- Sykehusbaggen: -

- Humør: Varierende, men stort sett bra.

 

Noen mage har jeg jo ikke, så jeg slenger med et bilde av rakkerungen!

mohahahha
SKREVET: 12.03.2012 / KLOKKEN: 12:32


JA, du leste riktig. Lille, store Mille skal bli storesøster. Jeg er i dag 13+2, og har foreløpig termin 20 September. Vi gleder oss veldig og syns dette er fryktelig stas :)


Dette er jo en veldig strict Mille-blogg, men da lurer jeg på om dere vil ha litt updates angående graviditeten? Jeg ser at veldig mange har ukesoppdateringer osv, noe jeg personlig liker å lese, men vet ikke om jeg kommer til å ha det selv. Hva hva ønsker dere? Eller kanskje Mille-updates også? Jeg er jo ikke veldig lovey dovey av meg, men kan jo prøve, haha! Jeg fikk også høre av ei venninne her om dagen at jeg er sinnsykt dårlig til å dele ting. Jeg poster bare bilder av Mille og slenger med litt news, så er det noe dere lurer på i samme slengen?

huuuuuugshits