SKREVET: 22.03.2011 / KLOKKEN: 17:12


Det er veldig vanskelig å sette seg ned og skrive når huset er så fullt og når det er så fint vær! De siste dagene har gått til baking, soling, lesing - mye lesing og veldig mye kosing på Mille, som bare lukter mer og mer baby. Det er så deilig at hun endelig er blitt ordentlig baby. Hun er ingen nyfødt og har ikke vært det på lenge, men nå smiler hun hele tiden og skravler masse! Det er så deilig å føle at jeg mestrer rollen som mor. Jeg vet hva de forskjellige gråtene betyr. Jeg vet hva som hjelper henne når hun har vondt i magen. Jeg vet hva som hjelper når hun er urolig. Jeg vet hva som får henne til å sovne fortere. Jeg vet at ingen får henne til å roe seg bedre om natten enn pappaen hennes. Hun elsker å få sove tett inntil pappaen sin. Jeg vet at ingen får fortere frem et smil om munnen hennes enn mommor. Jeg vet at ingen roer henne bedre enn meg når magen kniper til. Det er deilig at ting går så bra. Jeg kan ikke telle hvor mange skrekkhistorier jeg ble fortalt om de første månedene. Om alle nettene vi ville være våkne, om all skrikingen, og at vi ville bli helt utslitt. Vi har enda ikke hatt en våkenatt, Mille skriker aldri (med unntak når noe er galt) og ja, jeg er sliten, men ikke poser under øynene og sove på sofaen-sliten. Det er ganske så deilig, men jeg gleder meg til det blir litt mer action, selvom jeg elsker hvordan det er akkurat nå! :)SKREVET: 16.03.2011 / KLOKKEN: 21:20


Verdens fineste sier hei! ...og at mammaen hennes er dårlig til å blogge, men det er ikke hennes feil!!!!


Det er helt sant!!!! På lørdag var jeg ute med Line, Katrin og mange flere. Søndag - tirsdag hadde Marius FRI, og dere burde ha merket til nå at jeg ikke blogger når han er hjemme. Prioriteringer, mine kjære venner!
I går kom mamma og Sebastian flyttende fra Bergen. Huset dems er ikke ferdig enda, så nå er vi 5 personer som bor her, en hund og en katt!

Noen sa at bilder sier mer enn tusen ord;

SKREVET: 09.03.2011 / KLOKKEN: 14:31


Nå har vi akkurat kommet hjem fra kontroll på helsestasjonen. Mille har blitt 56,5 cm lang og veier 5156 gram. Min lille jente er ikke så liten lengre. Tiden går sinnsykt fort. Hun er allerede 7 uker gammel, og snart er hun 14 år og vil kysse gutter. Huff.......
Jeg er så utrolig trøtt og sliten i dag, så nå skal jeg prøve å duppe litt siden Mille også sover.

Kaka ble forresten en fiasko i går, haha! Kan fortelle om det senere.

Hahaha, fjortis allerede!
SKREVET: 08.03.2011 / KLOKKEN: 13:17


Meg såklart! Marius har bursdag i dag og bli hele 21 år. Hurraaa :) Så til den anleding har jeg virkelig fått frem kona i meg! I går bakte jeg frokostmuffins som han fikk i morges. De var faktisk veldig gode, så de må jeg lage igjen. Nå holder jeg på å bake kake. Troikakake! Jeg har aldri lager noe mer fancy enn opp-ned-kake, og da med god hjelp av mamma, så dette skal bli spennende. Jeg kan ikke si at det ser så veldig lovende ut sålangt....... Jeg er glad jeg har verdens beste kjæreste som blir glad uansett! :)

Mille ligger på gulvet og sover nå, og den jenta har virkelig begynt å bevege seg. Mens hun lå på gulvet la jeg meg på sofaen, og når jeg reise meg lå hun slik:


Ååå, jeg blir glad :)

Til slutt vil jeg gratulere verdens beste søster med dagen! Jeg liker at hun og Marius har bursdag på samme dag, for da er det umulig å glemme dem - noe jeg gjør veldig ofte. Gratulerer til begge to!!
SKREVET: 07.03.2011 / KLOKKEN: 19:00


Alle mødre syns selv at de har verdens vakreste barn, men se på hu her a?! Hu er jo verdens fineste!!

I løpet av en dag får jeg se så mange grimaser og jeg får høre så mange forskjellige lyder. Det er helt utrolig. Gleder meg veldig til hu begynner å snakke. Føler på meg at hu her kommer til å bli skravlete. Marius Norum er jo faren hennes!!

Assa... Trenger jeg å si mer?
Aaah, hjertet mitt smelter ♥

 

SKREVET: 06.03.2011 / KLOKKEN: 13:37Verdens fineste jente ♥


Jeg elsker søndager! Da er Marius hjemme og vi får litt familietid. I dag laget vi (les: Marius) pannekaker the american style. Det er siste gang jeg spiser det til frokost, bare så det er sagt. Det ble en litt heavy frokost i dag, så nå skal vi ut og trille i det fine været!
SKREVET: 02.03.2011 / KLOKKEN: 19:50


Nå har jeg vasket stua/kjøkkenet og gangen. Herre min gud, så sliten jeg er!! Tok gulvet for hånd i dag. Det er så mange som går inn med sko her, så det blir stygge saltflekker på gulvet som ikke går bort med mopp, så jeg måtte ned på kne. Jeg blir helt gal av møkkete gulv!!

Organisert rot?


Som den gode datter hun er, sov hun gjennom hele vaskinga.


Men Norbert var med!!

 Nå har Marius laget fajitas, mmmm. Vi koser oss!!
SKREVET: 02.03.2011 / KLOKKEN: 14:50
Nå har jeg, Mille og Norbert gått en laang tur i sola. Synd det blåser så fælt i dag, ellers hadde det vært innmari varmt! Vesla sover, så nå skal jeg og Norbert sitte på verandaen og sole oss. Norbert er forresten sprengkåt i dag (hvis du lurte).
SKREVET: 01.03.2011 / KLOKKEN: 15:00


På fredag fikk vi fint besøk av Karoline og Isrid. Karoline skuffet stort når hun fortalte at hun ikke fikk med seg Kristopher Schau hjem på torsdag, siden hun ikke har snakket om annet siden jeg ble kjent med a. Men vi spiste sushi da, så da var alt bra igjen.

I går var vi på sykehuset for å ta utralyd av hoftene til Mille. Det gikk veldig bra og hun gråt nesten ikke i det hele tatt :)
Vi fikk kjøpt oss noen nye klær også. Jeg kjøpte meg en bukse og en topp som faktisk passer!!! Marius kjøpte en tights med leopardmønster og en ac/dc-tee til Mille. Pappas lille pike, hæ?

I dag var jeg og Mille på babysang, og jeg ble veldig positivt overrasket. Det var veldig koselig og sosialt.
Nå skal jeg lage hjemmelaget is og vaske - om Mille lar meg. Vesla har vondt i magen og vil bare skrike!

 

Sterk jente!


hits