SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 21:19


Med fare for at dette blir et veldig "foreldrete" innlegg, så har jeg et spørsmål til dere jeg bare må stille. Jeg kom over en artikkel i dag som jeg stusser litt over. Eller, stusser blir kanskje ikke riktig ord. I hvert fall, jeg blir litt usikker på hva forfatteren av artikkelen faktisk mener. Les denne.

Hva mener hun? Mener hun at det er nulltolleranse for gråt i sengen? Og i hvilken alder? Skader jeg barnet mitt om det gråter litt i sengen? Det jeg håper hun mener er at du ikke skal la barnet ditt ligge og hyle og skrike over lengre tid uten noen form for kontakt fra foreldrene, og ikke at hvis du hører et klynk, så skal du løpe til unsetning (?).
Jeg kan være den første til å si at min datter gråter i sengen. Men det går aldri lang tid (3 min +/-) før noen går inn og ser til henne, sier natta og legger henne ned i sengen. Dette er noe vi har gjort helt siden vi merket at hun survet eller trasset når hun skulle sove. Det er klart man hører og gjør forskjell på hvilken gråt det er. Jeg trenger vel ikke å si hva vi gjør om hun er hysterisk, har vondt eller er redd?

Hvordan tolker dere artikkelen? Og hva mener dere? Nå er jeg nysgjerrig her..SKREVET: 27.02.2012 / KLOKKEN: 16:08


Nå ligger jeg på sofaen i all elendigheten min. Har har jeg ligger stort sett hver dag i 4 uker nå, lifes good right?
Dag-TV er helt jævelig. Unnskyld ordbruken, men jeg har lov akkurat nå. Jeg satt å så på klær til Mille på miinto i sted og kom over en kjempesøt strømpebukse til 69,-, trykker på bestill - gå til betaling, og så at frakten kostet 99,-. 168 norske kroner for en strømpebukse som sikkert vil bli brukt 10 ganger før det går hull i den gidder jeg ikke ass. Så fin var den ikke. Selv om den var sååå fin. 

Beklager dårlig bilde, men det er noe annet som irriterer meg med miinto. Jævla amatører. Hele sideoppsettet ser ut som noe som egentlig burde vært i dass.

SÅNN, nå er jeg ferdig. Sånn bortsett fra all elendigheten da, så har Mille blitt veldig flink til å gå, selv med sko. Hun løper (ok, går veldig fort) frem og tilbake hvor enn vi er. Det er kos. Hun får flere og flere ord, men helst "nei".
Mamma: Mille, er du sulten?
Mille: Nei!
Mamma: Mille vil du kose med mamma?
Mille: Nei!
Mamma: Mille, er mamma best i verden?
Mille: Nei!
Mamma: Mille, vet du hva 'nei' betyr?
Mille: Nei!

Bildedryss:

SKREVET: 17.02.2012 / KLOKKEN: 13:40


Jeg hadde jo tenkt til å slette bloggen min, men etter å ha lest bakover, så klarer jeg det faktisk ikke. Jeg leste fødselshistorien min noen dager etter jeg skrev forrige innlegg og oppdaget hvor lite jeg faktisk husker. Det fikk meg til å tenke på alt annet jeg kan ha glemt og vil glemme, så people, jeg går ingen steder. MEN det blir stille fremover, jeg er mye syk om dagen, så gir heller en lyd når jeg er bedre.Mille har forresten lært seg å håndhilse og si "hei'ei". Det er supersøtt!
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 21:19


Så, ja. Jeg har bestemt meg for å slette bloggen nå. Jeg er over it, noe som syns på innholdet. Mille ble veldig lei seg når jeg fortalte det, men etter en lang samtale kom vi frem til at det var det beste. Mille får dekke sitt publiseringsbehov over facebook i stedet.


hits