SKREVET: 03.03.2013 / KLOKKEN: 19:30


Fyttirakker'n jeg er sliten! Torsdag dro Marius bort på jobb og kommer ikke hjem før i morgen ettermiddag. Ergo: I'M ALL ALONE! Jeg skal stoppe meg selv før jeg eksploderer i en blanding av sutring og klaging, og nøyer meg med å si at jeg er veldig, veldig sliten, men ikke så sliten som jeg så for meg at jeg skulle bli. Thank God for that!

Vi har egentlig hatt det ganske så hyggelig sammen denne helga. I går hadde vi besøk av Marie og Lars som serverte grønne vaffler. "MER GRØNN" skreik Mille, og tok seg en slurk av den turkise melka. Ska' det værra, så ska' det værra når a tante Majsers er på besøk! De hadde også med seg prumpepute til Mille, kjøpt i Sälen. Real Sweedish fart bag. Tenk deg tre umodne, jeg kaller oss ungdommer i 20-årene, en 2-åring og en prumpepute. Det blir ikke bedre enn det vettu!

Dagen i dag har vært den verste hittil. Mille har vært supersnill og grei, men noe plager Samuel. Han surkler og er veldig tett, men jeg tror det er mer enn det. Lurer på om han har fått separasjonsangst litt tidlig, for alt er bra så lenge han kan være med meg. Etter hva jeg husker med Mille, så må man bare være der og vente det ut..

 

 Jeg har fortsatt ikke funnet overføringskabelen til kamera. Jeg så under sofaen i dag, og......jeg angrer.

 

Kategori: Blogg
Skrevet: 03.03.2013, 19:30Kommentarer

Marius

03.03.2013, kl.21:25


Jeg har også sett under den sofaen..tror Mille har misforstått - det er ingen oppbevaringsplass.. mine sokker blir liggende under der, må være Mille altså!


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits