SKREVET: 17.09.2012 / KLOKKEN: 18:53


De siste dagene har vært tunge hjemme hos oss. Tidlig lørdag morgen døde min flotte bestemor. Hun var ei livlig, herlig, glad og innmari morsom dame. Hun hadde virkelig den beste humoren du kan tenke deg, mørk og akkurat som min egen.
Jeg har aldri mistet noen før, så dette er helt nytt for meg. Det er vanskelig å vite hvordan man skal reagere, og om du reagerer "riktig". Det er vel egentlig ingen riktig eller gal måte å reagere på, men man blir jo sittende og lure. Jeg for min del har det helt ok. Jeg syns det er ufattelig trist, jeg savner henne, men allikevel så er jeg letta for at hun gikk bort før hun måtte på sykehjem. Det verste hun kunne tenkt seg var nettopp dette, og det var den veien det gikk - desverre.

Begge mine barn ble født rett etter at oldemoren dems døde. Dette er helt sprøtt, men vi velger og tenke at noen må dra for at noen skal få komme. Vi tror også at våre bestemødre (på fars side) lever videre i barna våre, og at de arver dems beste egenskaper. Det er noe som får oss til å føle oss mye bedre.

Hvil i fred, kjære Bestemoa ♥

Kategori: Blogg
Skrevet: 17.09.2012, 18:53Kommentarer

18.09.2012, kl.10:23


Jeg kommer alltid til å huske Beste Moas humor og glede over barnebarna og oldebarna. Hun var ei herlig dame og jeg er glad jeg fikk bli kjent med henne. Klem til deg!


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits